Süper Üye
Zıplama, yatma dürbün açma gibi şeyler cıkıyor şimdideMerhaba,
Oyuna girerken sağ kısımda yer alan simgelerden klavyeye tıklayın.
Daha sonra Smart 2K'da kalsın aşağıda sıfırla var ona tıklayıp kaydedin sorun düzelecektir.
Malesef olmadı.emulator ayarlarından 2kya cek düzelir bro
Onuda denedim hocam malesef olmadı.ayarları sıfırlayıp tekrardan 720p sd ye alman lazım
valla tek çözümler bunlar diye biliyorumZıplama, yatma dürbün açma gibi şeyler cıkıyor şimdideTekrardan teşekkürler.
Post automatically merged:
Malesef olmadı.
Post automatically merged:
Onuda denedim hocam malesef olmadı.
Kaynak paketlerini yükleyip tekrar deneyeceğim.valla tek çözümler bunlar diye biliyorum
bu benim de başıma gelmişti sorunu nasıl çözdüğümü söyliyeyim klavyeden 720p yi seçtikten sonra ayarları sıfırla daha sonrasında kullandığın emulatorün motor ayarlarından görüntü kalitesini 720p çek ben bu şekilde çözmüştümKaynak paketlerini yükleyip tekrar deneyeceğim.
Smart 720p de çalışmıyor. Normal 720p de çalışıyor sadece ve dürbünü sağ tıka atayamıyorum. Genede teşekkürler.bu benim de başıma gelmişti sorunu nasıl çözdüğümü söyliyeyim klavyeden 720p yi seçtikten sonra ayarları sıfırla daha sonrasında kullandığın emulatorün motor ayarlarından görüntü kalitesini 720p çek ben bu şekilde çözmüştüm
Denedim çalışmadıBu sorun bende de vardı ayarlardan bütün kaynak paketlerini indirip bidaha dene
Hiçbirşey olmuyor konu kapansın ya pes ettim.çözünürülük değişmeyi dene
teşekkürler bu arada düzeliyoBu sorun bende de vardı ayarlardan bütün kaynak paketlerini indirip bidaha dene
Rica ederim bende çok bezmiştim bu hatadan her oyuna girdiğimde bi ayar bozuluyordu :dteşekkürler bu arada düzeliyo
Dalgamı geçiyorsun kardeşim?ayarları sıfırla
benim de işime yaradı tşkler..Merhaba,
Oyuna girerken sağ kısımda yer alan simgelerden klavyeye tıklayın.
Daha sonra Smart 2K'da kalsın aşağıda sıfırla var ona tıklayıp kaydedin sorun düzelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?