Üye
Evet bakmıştım o sayfaya. Peki alıp kullandınız mı hiç ? Şahsen ilk defa alıcam bende. Kullananlar memnun mu yani işin açıkcasıBunlar için csmacro diye bir site var oraya bakabilirsiniz
Şahsen yabancı bir satıcı bilmiyorum almadım öneride bulundum sadece videoları da mevcut zaten sitelerindeEvet bakmıştım o sayfaya. Peki alıp kullandınız mı hiç ? Şahsen ilk defa alıcam bende. Kullananlar memnun mu yani işin açıkcası
Tamam hocam sağolasın gene de.Şahsen yabancı bir satıcı bilmiyorum almadım öneride bulundum sadece videoları da mevcut zaten sitelerinde
macro siteleri var onlara bak benceMerhabalar yeni Fare aldım ve baya da güzel. Logitech G502X plus kablosuz oyuncu faresi. Arkadaşlar Macro olaylarına tam aşina değilim. Araştırıyorum ama anlatım ile nasıl yapıldığını açıklayan bir video bulamadım. Varsa tavsiyeniz alabilirmiyim.
bencede makrolu bak bloody çok iyimacro siteleri var onlara bak bence
kanka bende Logitech G703 var kablosuz wireless Macro videosu cok var youtube da kesin bulursun ve cok kolay yapmasiMerhabalar yeni Fare aldım ve baya da güzel. Logitech G502X plus kablosuz oyuncu faresi. Arkadaşlar Macro olaylarına tam aşina değilim. Araştırıyorum ama anlatım ile nasıl yapıldığını açıklayan bir video bulamadım. Varsa tavsiyeniz alabilirmiyim.
Nasıl yapıldığına dair bir açıklayıcı video bulsam yapacam da ben mi bulamıyorumlogiteck g300 s kanka tuşlara ıstedını atarsın sanıyesıne ayarlayabılıyosun
Dostum bir link vs yok mu ? Ben macro olayına yabancıyım o yüzden ayrıntılı anlatan bir video yu nerden bulurumkanka bende Logitech G703 var kablosuz wireless Macro videosu cok var youtube da kesin bulursun ve cok kolay yapmasi
yani artık g502 x plus aldım. Millet hep mouse önermiş o mouse kullandım güzel gerçekten ama kablodan kurtulma zamanı gelmişti bende bu modeli tercih ettim ve iyi ki tercih etmişim.g300s önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?