Pubg Mobile Mini Obb.Pak File Düzenlemesini Bilen Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu dosyayı nasıl açıyoruz, hangi ayarlar ile no recoil yapılıyor vs bilen var mı?

Üye
5 HİZMET YILI
Evet kardeşim bugün no recoil ile ilgili bir makale paylaşacağım takibe alırsan yararlanırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cheatengine ile yapılıyordu galiba

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet kardeşim bugün no recoil ile ilgili bir makale paylaşacağım takibe alırsan yararlanırsın.
Hocam bahsettiğim şey bu dosyanın nasıl hazırlandığı? Yani bu dosyayı nasıl açıyorsunuz, hangi değlerlerle oynayarak bu sıfır sekmeyi yapıyorsunuz sonra nasıl kapatıyorsunuz vs Yoksa hazırlanmış bu dosya piyasada her yerde var, kopyala yapıştır kolay bir şey.:) Dediğim gibi dosyayı yazmayı biliyor musun, biliyorsan özelden anlatabilir misin?

Üye
5 HİZMET YILI
Hocam bahsettiğim şey bu dosyanın nasıl hazırlandığı? Yani bu dosyayı nasıl açıyorsunuz, hangi değlerlerle oynayarak bu sıfır sekmeyi yapıyorsunuz sonra nasıl kapatıyorsunuz vs Yoksa hazırlanmış bu dosya piyasada her yerde var, kopyala yapıştır kolay bir şey.:) Dediğim gibi dosyayı yazmayı biliyor musun, biliyorsan özelden anlatabilir misin?
Kardeşim no recoil yapmak kolay değil ancak oran orantı ve macro mantığıyla çalışıyor yani ekrandaki offset değerini bulup diğer offset değeriyle minimuma indiriyorsun, ancak şuan aktif olarak çalışan bir no recoil var bugün paylaşmayı düşünüyorum.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim no recoil yapmak kolay değil ancak oran orantı ve macro mantığıyla çalışıyor yani ekrandaki offset değerini bulup diğer offset değeriyle minimuma indiriyorsun, ancak şuan aktif olarak çalışan bir no recoil var bugün paylaşmayı düşünüyorum.
Bende onu diyorum, adamlar tek bir dosya ile sekmeme olayını yapıyorlar ama nasıl yapıyorlar onu merak ediyorum.Anlamadığım kısım bu bir sır gibi saklıyorlar, yahu zaten piyasada bedavaya bir ton sıfır sekmeme var, nesini gizliyorlar anlamış değilim. :)

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
obb modlamak üstüne üstelik tekrar paketlemek her baba yiğidin harcı değil o yüzden merak etme , yukarıda arkadaş mantığını söylemiş sana :)

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
obb modlamak üstüne üstelik tekrar paketlemek her baba yiğidin harcı değil o yüzden merak etme , yukarıda arkadaş mantığını söylemiş sana :)
Obb modlayanlar annelerinin karınlarında bu işi öğrenmiyorlar bildiğim kadarıyla. İnsanlar hep hazır balığa alışmış, alıştırılmış ama kimse balık tutmasına sevk edilmemiş. Sorun buradan kaynaklanıyor, bu iş fazla miktarda programcılık bilgisi içeriyorsa, kod yazma vs tabiki zor olacaktır. Lakin işini iyi bilen veya bildiğini ispat etmek isteyen bir kişi için bunu anlatmak zor olmasa gerek. Sonuçta bu bir memory hacker programı değil veya bildiğimiz esp, aim bot vs tarzında da bir şey değil diye düşünüyorum.Çünkü çoğu aim asssit, magic ammo vs için dosya değerleriyle oynama yaptıklarını biliyorum. Buda onun gibi sadece ek program ve yöntem gerekiyor. Bende merak ettim, koskoca hacker sitesinde bu dosyayı açıp, ilgili ayarları yapabilen ve bunu gösterebilecek öz güveni olan biri var mı diye. :) Ha dersen zaten anında hazır no recoiller var, hemde onlarca kaynakta ne uğraşıyorsun diye. Dediğim gibi balık tutmasını öğrenmek, tutulmuşu balığı yemekten daha çok heyecanlandırıyor, kendim bulmasamda bulunmuş yöntemleri uygulayarak bir şeyler yapabilmekten mutlu oluyorum. :)

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bu Paks Bildiğim Kadarıyla Oyun İçi Kodları Değiştiriyor Ve Sekme Kodlarını Değişiyorlar Bunun Ban Riski Var Şimdiden Söyliğim Paks Paylaşabilirim Forumda.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu Paks Bildiğim Kadarıyla Oyun İçi Kodları Değiştiriyor Ve Sekme Kodlarını Değişiyorlar Bunun Ban Riski Var Şimdiden Söyliğim Paks Paylaşabilirim Forumda.
Aynen, zaten oyuna yapılan her türlü müdehalenin ban riski vardır. Kim ne derse desin, er ya da geç ban yiyorsunuz. Daha çok guestle oynanabilecek, denenebilecek şeyler bu hi le mevzusu. Sistemi geliştirmiş pubg, senin ne zaman hangi haritada, haritanın neresinde hangi silahla hangi oyuncuyu vurduğunu vs kayıt ediyorlar. Bana baya enterasan gelmişti, reporttlar artınca ilk incelemede patlarsınız çünkü silahtan çıkan mermilerin rakipte ne kadarının toplandığını görünce direk fişinizi çekerler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...