Uzman Üye
Sınır yok hocambütçen ne kadar hocam
hayır hocam. Sadece esp olsa yeterli. Pc versiyonunda o kadar çok kullanan var ki hiç bi işe yaramıyor. ben telefonda program sayesinde klavye mause ile oynuyorum emülatörle karşılaşmadan. Bu yüzden mobil istiyorum.Forumumuzda GameGuardian için lua scripti henüz geliştiriciler yok. Telegram'da gruplarda mevcuttur. Onu inceleyebilirsiniz.
Neden Lua script istiyorsun ki? No recoil speed hack vs..'a ihtiyacın mı var?
İstediğin lua bir ESP değildi. No recoil, speed hack vs.. çeşitli özelliklere sahip lua scripti zaten ban riski olduğu biliyorum. Fatih liginde bu kullanan garanti etmez.hayır hocam. Sadece esp olsa yeterli. Pc versiyonunda o kadar çok kullanan var ki hiç bi işe yaramıyor. ben telefonda program sayesinde klavye mause ile oynuyorum emülatörle karşılaşmadan. Bu yüzden mobil istiyorum.
Hocam iyi diyorsun hoş diyorsunda buraya yazma sebebim bu zaten. Herkes alabilrsin edebilirsin diyor ama ben bilmiyorum nerden nasıl alınır nerelerde bulunur. Hile olarak bildiğim tek site burası yıllardır burdan başka biyer görmedim duymadım. Nerden alabilirim nereye başvurmam lazım biliyorsanız ve yol gösterirseniz iyi olur.İstediğin lua bir ESP değildi. No recoil, speed hack vs.. çeşitli özelliklere sahip lua scripti zaten ban riski olduğu biliyorum. Fatih liginde bu kullanan garanti etmez.
Eğer paran varsa, Klavye ve mouse gerek yok bypass emulator detector satın alabilirsiniz.
buyrun işte bundan bahsediyorum. Zaten bedava aramıyorum. Herkes aynı yorumu yapıyor fazlaysa nerde bu piyasa örnek ?bedava bulmak zor paralı olanlar piyasada fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?