Üye
muhtemelen olur yani heralde çıkartırlar yani 
kardeşim hilesiz oyna ne kaybedersinmuhtemelen olur yani heralde çıkartırlar yani![]()
Bu resimdeki gibi hata alıyorum sabahtandır oyunu sildim tekrardan yükledim herşeyi denedim ama bi türlü yapamadımkardeşi oyunu temizle yani önbellelği temizle bug ta kalmış sanırsam facen
getir götür derkenkerem kardeş senın dediğin öle diyilde neyse ben sana şöyle diyim neden biz ileri teknoloji olarak bi adım ileri gidemiyoruz cünkü hep hak yemek istiyoruz neden bir bilimkurgu yapamıyoruz dicem türkiye tarihinde ilk defa hakan muhaffız dizisi yaptı ve başarı ufak ufa şimdi sana sorucam kerem kardeşim benim senın elinde bi meslek varmı ülkene yani teknolojiyle bizlere yeni şeyler kazandırabiliceğin şeyler var mı ?? benim yok acık olayım yazılımdan anlamam ama getir götür işi yaparım![]()
Sizin nedir mesleğinizgetir götür derkenen azından ben ülkeme yararlı bır ıs yapıyorum kardesim ayrıca olayı sapıtma derım
Mesleginizi söylermısınız
Arkadaşlar hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek hile yapımcısının kendisinden aldım bu bilgiyi 3 veya 4 gün sabredin
hilesiz oynayın ne olacakHayda bu millet 3-4 gün hilesiz ne yapacak şimdi
3-4 gün burada izdiham yaşanacak görün bak, adam yardım konusu açıyor oraya bile hile ne zaman güncellenecek yazıyorlar. Ben geceden beri kırıldım burda, baya eğlendirdiler beni vallahi.
hilesiz oynayın ne olacak
haklısınBen farklı bir şey mi söyledim?kardeşim oto cevap mı veriyorsun.
İnsanlar o kadar beceriksiz ki 1 oyun atmaya korkuyorlar. Bu mesajı yazarken bile birileri hile ne zaman güncellenecek yazıyordur bi yerlere eminim![]()
Link yazdım kaldırıldılink versene dostum
link atarmısın kardeşimValla ben baska yerden buldum süper oynuyorum bende zombileri bile gösteriyor aim klitleniyor