PUBG Mobile oynamayı bıraktıktan sonra dış dünyaya açılmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kerem kardeş senın dediğin öle diyilde neyse ben sana şöyle diyim neden biz ileri teknoloji olarak bi adım ileri gidemiyoruz cünkü hep hak yemek istiyoruz neden bir bilimkurgu yapamıyoruz dicem türkiye tarihinde ilk defa hakan muhaffız dizisi yaptı ve başarı ufak ufa şimdi sana sorucam kerem kardeşim benim senın elinde bi meslek varmı ülkene yani teknolojiyle bizlere yeni şeyler kazandırabiliceğin şeyler var mı ?? benim yok acık olayım yazılımdan anlamam ama getir götür işi yaparım :D
getir götür derken :D en azından ben ülkeme yararlı bır ıs yapıyorum kardesim ayrıca olayı sapıtma derım :) Mesleginizi söylermısınız

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek hile yapımcısının kendisinden aldım bu bilgiyi 3 veya 4 gün sabredin

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek hile yapımcısının kendisinden aldım bu bilgiyi 3 veya 4 gün sabredin

Hayda bu millet 3-4 gün hilesiz ne yapacak şimdi :D
3-4 gün burada izdiham yaşanacak görün bak, adam yardım konusu açıyor oraya bile hile ne zaman güncellenecek yazıyorlar. Ben geceden beri kırıldım burda, baya eğlendirdiler beni vallahi.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hayda bu millet 3-4 gün hilesiz ne yapacak şimdi :D
3-4 gün burada izdiham yaşanacak görün bak, adam yardım konusu açıyor oraya bile hile ne zaman güncellenecek yazıyorlar. Ben geceden beri kırıldım burda, baya eğlendirdiler beni vallahi.
hilesiz oynayın ne olacak

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Patronburak
Paralı hile demişin nerden satın alırız bir yardımcı olurmuunuz ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaslat link koydum ama kaldırdılar

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu sabah 7 de pç başındaydım dedim bi bakayım sitede durum nedir adam üşenmemiş sabahın o saatinde yazmış hileyi ne zaman güncelliceksiniz diye ya berkide adamların rüyasına giriyo hile hiç gelmicek diye ki ondan bu kadar soruyorlar hileyi

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hilesiz oynayın ne olacak

Ben farklı bir şey mi söyledim? :D kardeşim oto cevap mı veriyorsun.
İnsanlar o kadar beceriksiz ki 1 oyun atmaya korkuyorlar. Bu mesajı yazarken bile birileri hile ne zaman güncellenecek yazıyordur bi yerlere eminim :D

Üye
7 HİZMET YILI
Just be a pro player guys don't try to use hacker to play and win what funny in it ?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Az sabır be gençler, adamları bi darlamayın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...