Gladius de Deus
Donator
Yok çözümü buldum yok ben de hile var falan diyenenlerin %90ı prim kasıyor beyler inanmayın madem hileniz var bir videosunu falan atın insanları kandırmayın özelden mesaj almak için valla çıldırıyorum ya elinde hiç bir şey yok buraya gelip ben buldum nasıl olduğunu ben de daha iyisi var falan kandırıyorlar milleti
kardesım bızlede paylasırmısın
kardeş özelden siteyi atar mısın
bu hileleri bizde biliyoruz adama aimi kitlemiyor bile 1070tim olmasına rağmen bu çin hileleri fpsyi 5 10a düşürüyor ve çok gereksiz harcıyor sistemi işe de yaramıyor adamı gösterir bazen de göstermez memorynin gibi bir hile değil bunlar çöp sadece bu hileyle rank kas göreyim seni top10a bile giremezsin
Kardes özelden fln link atazmisin ? Veya İnstagramdn
bu hileleri bizde biliyoruz adama aimi kitlemiyor bile 1070tim olmasına rağmen bu çin hileleri fpsyi 5 10a düşürüyor ve çok gereksiz harcıyor sistemi işe de yaramıyor adamı gösterir bazen de göstermez memorynin gibi bir hile değil bunlar çöp sadece bu hileyle rank kas göreyim seni top10a bile giremezsin
5 10 fps ile sadece yatarak değil miBununla as oldum, memory'in hilesinide 3 gün önce farkettim, bilmem inanırmısın artık.
5 10 fps ile sadece yatarak değil mi
ya link verir mi allah içinDOSTUM PAYLAŞMICAKSAN KONU KAPATA BİLİRSİN BOŞVER KİM NEDİYORSA DESİN İSTEYEN ARKADAŞLARA LİNK VERMİYOSAN KONU KAPANSIN BENCE
banada atarmısın kardeşimBendede güncel hile var ingilizce ama bir kere rp paramıza ban yedim arkadaşta 30 40 el oynadım hiç birşey olmadı guncellemeden sonrada çalışıyor sıkıntısız ama korkuyorum gine ban yedim diye giremiyorum
Post automatically merged:
Akşam özelden atarım sana siteyi de veririm kendin gir
Kanka bende taç 1de 24 kill aldım sıkıntısız dediğin gibi banada arkadaş verdi memoryi discirddanBununla as oldum, memory'in hilesinide 3 gün önce farkettim, bilmem inanırmısın artık.
kanka işteyim akşam yaparız olmadı teamwiwer varsa ben yaparım sanabanada atarmısın kardeşim
Reis banada yapar mısın özelsen yazma şansın var mıkanka işteyim akşam yaparız olmadı teamwiwer varsa ben yaparım sana
kardeş mesaj at bize linkibende var haci allah allah nasil atacagim diye sordumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?