PUBG Mobile oynamayı bıraktıktan sonra dış dünyaya açılmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yok çözümü buldum yok ben de hile var falan diyenenlerin %90ı prim kasıyor beyler inanmayın madem hileniz var bir videosunu falan atın insanları kandırmayın özelden mesaj almak için valla çıldırıyorum ya elinde hiç bir şey yok buraya gelip ben buldum nasıl olduğunu ben de daha iyisi var falan kandırıyorlar milleti

Adsız.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bende yazdım oraya var evet ama düzgün çalışmıyor adamlar ile birlikte tüm araçlarıda gösteriyor dedim ama arkadaş beni yalancı konumuna koyduğu için resim attım beyler, bunuda paylaşırsam hiç sosyalliğiniz kalmayacak boşverin :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bozuk hileleri milletten prim kasmak için kullanmaya devam et belki 2 3 kill aldırır bu sana

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu hileleri bizde biliyoruz adama aimi kitlemiyor bile 1070tim olmasına rağmen bu çin hileleri fpsyi 5 10a düşürüyor ve çok gereksiz harcıyor sistemi işe de yaramıyor adamı gösterir bazen de göstermez memorynin gibi bir hile değil bunlar çöp sadece bu hileyle rank kas göreyim seni top10a bile giremezsin

Bununla as oldum, memory'in hilesinide 3 gün önce farkettim, bilmem inanırmısın artık.

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
5 10 fps ile sadece yatarak değil mi :D

Yo ben asla yatmam ve pusmam, sendeki bu kin niye onu anlamadım ama ben 3 güne kadar bu hileyi kullanıyordum. Memory'de ki hacki görünce onunla oynadım 2 gün sonra zaten güncelleme geldi, şuanda da müsait değilim o yüzden oyunda değilim. Bu gösterdiğim hilede sadece görüş var, aimi falan yok yani zaten adamı görüyor olman yeterli.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
DOSTUM PAYLAŞMICAKSAN KONU KAPATA BİLİRSİN BOŞVER KİM NEDİYORSA DESİN İSTEYEN ARKADAŞLARA LİNK VERMİYOSAN KONU KAPANSIN BENCE
ya link verir mi allah için :D burda yazıcak işte kullanıyorum siz kullanmayın boş verin falan kendi kullanıcak insanlardan ego tatmin edicek kısacası boş ver memoryi bekle en fazla 1 haftaya gelir zaten kaliteli bir hile

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bendede güncel hile var ingilizce ama bir kere rp paramıza ban yedim arkadaşta 30 40 el oynadım hiç birşey olmadı guncellemeden sonrada çalışıyor sıkıntısız ama korkuyorum gine ban yedim diye giremiyorum
Post automatically merged:

Akşam özelden atarım sana siteyi de veririm kendin gir
banada atarmısın kardeşim

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ulan şansıma ya tamda oynamalık günde hile fixlendi neyse beklemede kalalım çok üzüldüm ne oynasam bilemedim hileli keyifli gidecek oyun önerisi varsa yazın arkadaşlar xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...