Pubg Mobile Rank Kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Rank kasarken takımlı eşli yada solo mod girmenin ve gelen rp puanlarının bir farkı var mı?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
var kardeşim hepsinin kendi içerisinde farklı rankı var eşlide kastıgın rank soloda gecerli degildir . gelen rp puanları standarttır illa avrupada rp görevlerini yapıcan diye kaide yok asyadada yapabilirsin fakat dediğim gibi rank her sunucuda ve her modda farklıdır

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
O konuda sorun yok ta. Mesela tekli oynarken gelen puanla takımlı oynarken gelen puan aynı mı(aynı şartlar oluşursa öldürme hayatta kalma süresi vs).Rank kasarken ona göre oynucam da.

Üye
7 HİZMET YILI
my hack is not active every time when i play emulator any one can fix this prb

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
O konuda sorun yok ta. Mesela tekli oynarken gelen puanla takımlı oynarken gelen puan aynı mı(aynı şartlar oluşursa öldürme hayatta kalma süresi vs).Rank kasarken ona göre oynucam da.
rank kasma olayı aynı kardeşim fakat herkes 3. sahıs modunda oynadıgı icin eğer rank kasıp as olcam felan diyorsan 1.sahısta oyna

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
rank kasma olayı aynı kardeşim fakat herkes 3. sahıs modunda oynadıgı icin eğer rank kasıp as olcam felan diyorsan 1.sahısta oyna
1. şahıs solo seviyorum ve oynuyorum zaten. Ama arkadaşlarla felan oynarken hep 3. şahıs istiyor mecburen giriyoruz. Onlarla oynarken benim 1. şahıs puanımı saymayacak ama dimi?

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
1. şahıs solo seviyorum ve oynuyorum zaten. Ama arkadaşlarla felan oynarken hep 3. şahıs istiyor mecburen giriyoruz. Onlarla oynarken benim 1. şahıs puanımı saymayacak ama dimi?
3 Şahış Oynadıysan Ordaki Puanına Sayacak 1 Şahış Oynarsan 1 Şahıs Modundaki Puanına Sayıcak

Üye
7 HİZMET YILI
solo kasmak zordur 1. olursun 9 puan gelir takımlı kasarsın 15den aşagı gelmez 5.sezon fatihe kasmıştım soloda çok zorlandıgımı söyleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
solo kasmak zordur 1. olursun 9 puan gelir takımlı kasarsın 15den aşagı gelmez 5.sezon fatihe kasmıştım soloda çok zorlandıgımı söyleyebilirim
Benim de sormak istediğim buydu. Puan da farkediyor mu diye etmiyor denildi

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
takımlı daha çok puan verıyor. soloya göre..

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence alakası yok. Oyunda ne kadar aktif olduğuna bağlı bence. Yani ne kadar çok çatışmaya giriyorsan,can yeniliyorsan, ne kadar süre hayattta kalabildiysen ona göre puan verir...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ranka göre puan sistemi değişir dostum mesela as'da top 10 giremeden ölürsen -7 felan yersin bronzda +90

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim sen takımlı 1.şahıs oyna :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Takımlı oyna kardeşim takımlı. Takımlı oynadığın zaman ek olarak puanlar alabiliyorsun bunlardan en basit olanı arkadaşını reslemek (kaldırmak) ve 1. Şahıs tavsiye ederim hayatta kalma süresinden puanı biraz az olabilir çünkü genelde 1. şahıs seri oynandığı için maçlar ortalama 15-20 dakika arası sürüyor. 3. Şahıs oyunları genelde 20 - 33 dakika arasında. 1. Şahısta çok hileye de denk gelemeyeceğin için daha avantajlı olur diye düşünüyorum. İyi forumlar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bu sorunun cevabı basit aslında, sıralamaya baksan zaten, takımlıda adam fatih olmuş, tekli de daha as bile değil, yani takımlıda bir kişiye denk geldiğin zaman onlar grup olduğu için, en az 3-4 kill alıyorsun, yani bir kişi bulduğunda bir grup bulmuş oluyorsun, ama teklide sadece bir kişi buluyorsun onu vuruyorsun ve bir kill alıyorsun, dolayısıyla daha az puan geliyor, ayrıca hayatta kalma, hp yenileme v.s v.s etkenlerde var onlar hakkında çok bilgim yok, fakat genel itibari ile bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...