rank kasma olayı aynı kardeşim fakat herkes 3. sahıs modunda oynadıgı icin eğer rank kasıp as olcam felan diyorsan 1.sahısta oynaO konuda sorun yok ta. Mesela tekli oynarken gelen puanla takımlı oynarken gelen puan aynı mı(aynı şartlar oluşursa öldürme hayatta kalma süresi vs).Rank kasarken ona göre oynucam da.
1. şahıs solo seviyorum ve oynuyorum zaten. Ama arkadaşlarla felan oynarken hep 3. şahıs istiyor mecburen giriyoruz. Onlarla oynarken benim 1. şahıs puanımı saymayacak ama dimi?rank kasma olayı aynı kardeşim fakat herkes 3. sahıs modunda oynadıgı icin eğer rank kasıp as olcam felan diyorsan 1.sahısta oyna
3 Şahış Oynadıysan Ordaki Puanına Sayacak 1 Şahış Oynarsan 1 Şahıs Modundaki Puanına Sayıcak1. şahıs solo seviyorum ve oynuyorum zaten. Ama arkadaşlarla felan oynarken hep 3. şahıs istiyor mecburen giriyoruz. Onlarla oynarken benim 1. şahıs puanımı saymayacak ama dimi?
Benim de sormak istediğim buydu. Puan da farkediyor mu diye etmiyor denildisolo kasmak zordur 1. olursun 9 puan gelir takımlı kasarsın 15den aşagı gelmez 5.sezon fatihe kasmıştım soloda çok zorlandıgımı söyleyebilirim
Ranka göre puan sistemi değişir dostum mesela as'da top 10 giremeden ölürsen -7 felan yersin bronzda +90O konuda sorun yok ta. Mesela tekli oynarken gelen puanla takımlı oynarken gelen puan aynı mı(aynı şartlar oluşursa öldürme hayatta kalma süresi vs).Rank kasarken ona göre oynucam da.