PUBG Mobile report yemekten kaçınma taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum :)
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar :)

Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar :)

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vallah güzel öneri ama bana hep bot geldiği için sıkıntı yaşamıyorum :) insan çok zor geliyor ve bu yüzden sildim kanser oldum belki sonra tekrar yüklerim

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sürekli botlar geliyor pubg de bende anlamıyorum çok saçma sildim oyunu

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
vallah güzel öneri ama bana hep bot geldiği için sıkıntı yaşamıyorum :) insan çok zor geliyor ve bu yüzden sildim kanser oldum belki sonra tekrar yüklerim
Tek girdiğinde eşleşmeli yaptığın da bu oluyor sana tavsiyem bir premate bu ister hileli ister hilesiz oynasın onunla girdiğin de normal matchup gelecektir dostum bol şans

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hala yasaklamadan kaçınmanın en iyi yolunun hileyi gizlemek olduğuna inanıyorum.:winkwink:
Evet ama nasıl :) mesela sadece ESP kullanmak gibi mi ? :D bak buda olur ama o zmn hileyi tam kullanmamış oluyorsun :) bilmiyorum gerçi zevk meselesi <3

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
genelde insanlar hile kullanıyorum diye bam güm oynuyor 15-20 kill alıyor 5-6 kill alıp ateş sesi duymadan adamların üstlerine vs gitmezseniz banlanmadan her sezon fatih bile olabilirsiniz .

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet ama nasıl :) mesela sadece ESP kullanmak gibi mi ? :D bak buda olur ama o zmn hileyi tam kullanmamış oluyorsun :) bilmiyorum gerçi zevk meselesi <3
Hocam hileyi tam kullanmamak diye birşey yok esp ile çoğu kişinin önüne geçiyorsun eğer aimbot veya magic tarzı şeyleri belli etceksen ban yemeyi göze alıcaksın zevkini düşünüyorsan hesabını düşünmiceksin :) Bazen esp bile ban yemene sebep oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Genellikle düşmana vurmadan arkadaşlara yerini söylüyorduk veya durum gidişstıns göre öldüreceğimiz adamlara sıkıyorlarsa sıktıkları an bizde sıkıyorduk bazen şansa en son sıkan adamlara kaldığı için diğer oyıncuları raporluyorlardı

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Genellikle düşmana vurmadan arkadaşlara yerini söylüyorduk veya durum gidişstıns göre öldüreceğimiz adamlara sıkıyorlarsa sıktıkları an bizde sıkıyorduk bazen şansa en son sıkan adamlara kaldığı için diğer oyıncuları raporluyorlardı
Bak bunlar güzel bilgiler keşke hile olduğunu belli etme diyenler de anlasa da diğer insanlara yararlı bilgiler verseler senin gibi : ) <3 bence hile kullanmayan kişiler şart takıma :) onlara yem etceksin düşmanı bitti gitti :)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum :)
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar :)

Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar :)
Botlarla carpismaktan adam gelmiyor ki dhdhdjxjz

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hileden dolayı ban yemekten kacınmanın yolları botları aimbotla öldürmeyin ve görüş acısında olmayan botları öldürmeye gitmeyin orda yokmuş gbi hareket edin.yakın fighlarda aimbotu kullanın cok fazla kil almaktan kacının takımı tek başınıza temizlemeyin kd 5 altında tutmaya calısın yeni hesap kullanıyorsanız kd düşük olsun 3 gibi

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
otomatik eşleşmeyi kapatıp girince düşük ligde full bot geliyor yüksek elolar da öyle mi mesela plat dia as ligi aynı şekilde botlar mı geliyor ?

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
She was too busy always talking about what she wanted to do to actually do any of it.

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Botlarla carpismaktan adam gelmiyor ki dhdhdjxjz

otomatik eşleşmeyi kapatıp girince düşük ligde full bot geliyor yüksek elolar da öyle mi mesela plat dia as ligi aynı şekilde botlar mı geliyor ?

@gbsupmatik12
'' hileden dolayı ban yemekten kacınmanın yolları botları aimbotla öldürmeyin ve görüş acısında olmayan botları öldürmeye gitmeyin orda yokmuş gbi hareket edin.yakın fighlarda aimbotu kullanın cok fazla kil almaktan kacının takımı tek başınıza temizlemeyin kd 5 altında tutmaya calısın yeni hesap kullanıyorsanız kd düşük olsun 3 gibi ''

Arkadaşlar birisi ile takım kurduğunuz da bot sorunu ortadan kalkıyor sebebini bilmiyorum ama biz kuzen ile bu şekilde denedik tek girdiğimiz de botlar geliyor takım kurup girdiğimiz de normal player lar ile eşleşiyoruz. Ve evet kd düşük olmalı tüm dediklerine katılıyorum dostum :)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Legit oynadıgın zaman bi sıkıntı olmuyor zaten

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

çok kendini belli etmeyeceksin adama kafa atmak yerine gövdeden vur ya da bir kaç kez öl arada bir kaç maçta afalla yani hile gibi davranma ban yemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...