PUBG Mobile report yemekten kaçınma taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
röntgen den ban yemeyim diye adamı evde gördüysem onunda bana görüşü yoksa o an tam tersindeki cama aim alıp bekliyorum adam alt kata iniyor ben catıya bakıyorum bilerek yada acık alanda yatan biriyle vs atıyorsak alakasız yerlere sıkıyorum belki orda yatıyordur kafası yaratmak için dedektiflik videolarından izledigim cogu adam milleti evin içinde takip ediyor bnde bende röntgen diye report ediyorum bu yaptıgım şey beni bunlardan koruyor bence

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel bir taktik bende bir öneri vereyim. zamanında bende kullanıyordum wh açmadan sadece legit bir aimbot ile oynuyordum eğer yeterince aiminiz varsa ve peek almayı biliyorsanız wh ye gerek kalmıyor çıtır bi aimbot ayarı ile de güzel sonuçlar alabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum :)
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar :)

Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar :)
valla kral iyi güzelde fatihe kasıyorum kill lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hem steam üzerinde ki hem de mobile versiyonda gerçekten fazla bot geliyor işin cıvkı çıktı iyice. O yüzden ben hileyim diye bağırarak 10 kişinin üzerine rush atmadığın sürece yiyeceğini sanmam.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
4lü hile takımı girip 2 kişi canları indirse diğerleri vursa abi en son ölüm kamerasında son vuran kişi gözükmüyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Barış Bıra Aynı oyuna başka bir hesaplada giriyor onda ESP açıyor öldürüyor sonra kendini izlemeye alıyor öldürdüğü hesap ESP olduğu için kendini izlediği için herkesi görerek öldürüp video çekiyor herkes oyuncu sanıyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum :)
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar :)

Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar :)
yada legit oynamaya calışıcaksın
Post automatically merged:

4lü hile takımı girip 2 kişi canları indirse diğerleri vursa abi en son ölüm kamerasında son vuran kişi gözükmüyor mu
evet ama senide inceleme altına alabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aynen öyle legit yeterli ya sürekli kullanma hileyi bazı yerlerde bazı ellerde kapat

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
takımda 1 kişiye hile açtırıyoruz yer söylüyor yetiyo bize

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar belli etmemek diye bir şey yok rastgele bir reportlamaya bile incelenip ban yeme ihtimaliniz yok mu var :) o zmn kill peşin de koşmayackasınız aldığınız puana bakıp çarı kasıp geçiceksiniz hiç vurmayın demiyorum ama 10 12 kill le legit işi hikaye :D

legit dediğimiz olay var ben kuzenime kullandırtıyorum :) oda bu foruma üye duo'da faith olduk beraber :)
Legit oynama işine vurduğum 10 oyuncudan birinin yada bir kaçının rastgele veya zevke reportlama ihtimali bile bana yetiyor :) artık ban yemek istemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar belli etmemek diye bir şey yok rastgele bir reportlamaya bile incelenip ban yeme ihtimaliniz yok mu var :) o zmn kill peşin de koşmayackasınız aldığınız puana bakıp çarı kasıp geçiceksiniz hiç vurmayın demiyorum ama 10 12 kill le legit işi hikaye :D

Legit oynama işine vurduğum 10 oyuncudan birinin yada bir kaçının rastgele veya zevke reportlama ihtimali bile bana yetiyor :) artık ban yemek istemiyorum
orasıda doğru aslında hile olmasan bile hile diye reportlayan çok insan var

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çok kendini belli etmeyeceksin adama kafa atmak yerine gövdeden vur ya da bir kaç kez öl arada bir kaç maçta afalla yani hile gibi davranma ban yemezsin
Genelde birinci bitiriyoruz :D ama 2 3 adam vuruyorum max

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...