Tek girdiğinde eşleşmeli yaptığın da bu oluyor sana tavsiyem bir premate bu ister hileli ister hilesiz oynasın onunla girdiğin de normal matchup gelecektir dostum bol şansvallah güzel öneri ama bana hep bot geldiği için sıkıntı yaşamıyoruminsan çok zor geliyor ve bu yüzden sildim kanser oldum belki sonra tekrar yüklerim
Evet ama nasılHala yasaklamadan kaçınmanın en iyi yolunun hileyi gizlemek olduğuna inanıyorum.
düşük level oldugun için botlar cıkıyor karşına keşke silmeseydin beraber oynardıksürekli botlar geliyor pubg de bende anlamıyorum çok saçma sildim oyunu
Hocam hileyi tam kullanmamak diye birşey yok esp ile çoğu kişinin önüne geçiyorsun eğer aimbot veya magic tarzı şeyleri belli etceksen ban yemeyi göze alıcaksın zevkini düşünüyorsan hesabını düşünmiceksinEvet ama nasılmesela sadece ESP kullanmak gibi mi ? bak buda olur ama o zmn hileyi tam kullanmamış oluyorsun bilmiyorum gerçi zevk meselesi <3
Bak bunlar güzel bilgiler keşke hile olduğunu belli etme diyenler de anlasa da diğer insanlara yararlı bilgiler verseler senin gibi : ) <3 bence hile kullanmayan kişiler şart takımaGenellikle düşmana vurmadan arkadaşlara yerini söylüyorduk veya durum gidişstıns göre öldüreceğimiz adamlara sıkıyorlarsa sıktıkları an bizde sıkıyorduk bazen şansa en son sıkan adamlara kaldığı için diğer oyıncuları raporluyorlardı
Botlarla carpismaktan adam gelmiyor ki dhdhdjxjzMerhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar
Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar
Botlarla carpismaktan adam gelmiyor ki dhdhdjxjz
otomatik eşleşmeyi kapatıp girince düşük ligde full bot geliyor yüksek elolar da öyle mi mesela plat dia as ligi aynı şekilde botlar mı geliyor ?
çok kendini belli etmeyeceksin adama kafa atmak yerine gövdeden vur ya da bir kaç kez öl arada bir kaç maçta afalla yani hile gibi davranma ban yemezsinMerhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar
Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar
legit dediğimiz olay var ben kuzenime kullandırtıyorumEvet ama nasılmesela sadece ESP kullanmak gibi mi ? bak buda olur ama o zmn hileyi tam kullanmamış oluyorsun bilmiyorum gerçi zevk meselesi <3
levelin düşük oldugu için botlar geliyor keşke silmeseydin oyunuI also agree with you
Post automatically merged:
sürekli botlar geliyor pubg de bende anlamıyorum çok saçma sildim oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?