ben 50 svyim banada çok bot geliyor kankadüşük level oldugun için botlar cıkıyor karşına keşke silmeseydin beraber oynardık
valla kral iyi güzelde fatihe kasıyorum kill lazımMerhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar
Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar
yada legit oynamaya calışıcaksınMerhaba arkadaşlar , biz kendimizin kullandığı bir taktiği paylaşmak istiyorum sizlerin de benzer fikirleri önerileri varsa paylaşırsanız mutlu olurum
Biz 2 premate girip düşmanların canını azaltıp yanımızda ki diğer hile kullanmayan arkadaşlara veyahut eşleşmeden gelen kişilere vurdurtuyoruz böylelikle bizi değil en fazla onları reportlarlar
Size tavsiyem düşmanın önce kaskını alın ve yapabilirseniz can yeleklerine zarar verin böylelikle çok kolay lokma olacaklar
evet ama senide inceleme altına alabilir4lü hile takımı girip 2 kişi canları indirse diğerleri vursa abi en son ölüm kamerasında son vuran kişi gözükmüyor mu
Legit oynama işine vurduğum 10 oyuncudan birinin yada bir kaçının rastgele veya zevke reportlama ihtimali bile bana yetiyorlegit dediğimiz olay var ben kuzenime kullandırtıyorumoda bu foruma üye duo'da faith olduk beraber
orasıda doğru aslında hile olmasan bile hile diye reportlayan çok insan varArkadaşlar belli etmemek diye bir şey yok rastgele bir reportlamaya bile incelenip ban yeme ihtimaliniz yok mu varo zmn kill peşin de koşmayackasınız aldığınız puana bakıp çarı kasıp geçiceksiniz hiç vurmayın demiyorum ama 10 12 kill le legit işi hikaye
Post automatically merged:
Legit oynama işine vurduğum 10 oyuncudan birinin yada bir kaçının rastgele veya zevke reportlama ihtimali bile bana yetiyorartık ban yemek istemiyorum
Genelde birinci bitiriyoruzçok kendini belli etmeyeceksin adama kafa atmak yerine gövdeden vur ya da bir kaç kez öl arada bir kaç maçta afalla yani hile gibi davranma ban yemezsin
aynen aimbotu fln neck yaparasn hiç sıkıntı çekmessinhile olduğunu çok belli etme yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?