Pubg Mobile reportdan yenilen ban'ı kaldırma methodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
( BU YAZIYI BAN SEBEBİ Oyun Kodunu Veya Verisini Değiştirmek olanlar Okusun.)

banss.PNG

(resimdeki ban sebep ss'i bana ait değildir.)
Selamlar Arkadaşlar , Öncelikle Geçtiğimiz Ay 22.04.2022 Tarihinde 10 Yıllık Ban Yemiştim. İzleyici Modundaki Şahıslarda Gözükmeyen Adamları Vurduğum İçin Bütün Livik Haritası Beni Reportlamıştı :D.
Bunun Üzerine 22 Nisan'da Ban Yemiştim. Herneyse Youtube'de Gördüğüm Birkaç Video Dikkatimi Çekti. Bende Hiç Kalkacağını Düşünmeden Yinede Denemiştim. Profilimde Rankım Geri Gelmiş ancak sadece Profil resmimde ve Önemli Anlarımda Ban Logosu vardı . bende tekrar banın kalkmadığını düşünerek hiç girmeyi denememiştim. Aradan Bir Kaç Gün Geçtikten Sonra Duomla 0'dan Hesap Açıp Full Rage Oynamak İçin PubgMe Girmek İstedik. Ben Hesabıma Girmeyi Denedim ve başarılı olunca gerisini tahmin etmişsinizdir zaten :)

Bu Ban Nasıl Kalktı Diye Sorarsanız Eğer
Öncelikle

ss12.PNG

Buradan Talep Oluştur Diyoruz.

Gelen Arayüzde
1- Hesabım Neden Engellendi'ye Olabildiğince Hızlıca Ard Arda Tıklayın. (bu işlemi 2-3 kere tekrarlayın ki sistem buga girsin)
2- bu işlemleri yaptıktan sonra bize ulaşın yazısı gelecek bu yazıyı 6-7 kere görmemiz lazım o yüzden tekrarlayın 1. işlemi
3-) 6-7 kere bize ulaşın yazısı geldikten sonra

at.PNG

Olay Zamanı Yani Ban Yediğiniz Tarihi Giriyoruz .
Sorun Açıklamasını İse
" xxxxx İsimli , xxxxxxx Oyuncu İD'li Hesabım XX.0X.2022 Tarihinde Haksız Yere Yasaklanmıştır. Gerekli Makamlardaki Kişiler Tarafından Hesabımın Yeniden İncelenip Yasağımın Kaldırılmasını Talep Ediyorum.""
gibi bir yazı yazın ben şahsen bunun gibi bir yazı yazdım ve 2.5 hafta sonra banım kalktı.
Ekran Görüntüsüne Sanırım Birşey Koymamıştım ama Siz İsterseniz Koyabilirsiniz.

sr.PNG

( DİKKAT BU İŞLEMLERİ 2 GÜNDE 1 KERE TEKRARLARSANIZ OLUMLU SONUÇ ALABİLİRSİNİZ ! )

Method Eğer Reporttan Ban Yediyseniz ve Ban Sebebiniz Yukarıda Belirtilen Gibi Olursa Çalışır.

Okuduğunuz İçin Teşekkürler.

ss1.PNG

banss3.PNG

düzenleme
(bu konuya ilişkin resimler eklendi)

Ekli dosyalar

• banss.PNG
    banss.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Fişeklendin eline sağlık keke sağlam konu olmuş eline sağlık :thugdoge:

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kalkıyor mu harbiden ban yoksa geçekten bug mı
aslında bugdan kastım , bize ulaşın kısmında 6-7 defa bize ulaşın yazısı geldikten sonra gerçekten önemli birşey sanıp sistem onu öne çekiyor . gerçek bir bug felan değil.
ben çok denemedim malesef kalmıyor

ban sebebine bağlı benim 2 hafta gibi bir süreçte kalktı
Post automatically merged:

Kore versiyonu için gelir mi be
aynı işlemleri , ingilizce olarak denersen çalışabilir. ama ban sebebine bağlı başlıkta belirttiğim gibi

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
güzel anlatım olmuş ellerine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bitane hesap vardı elimde böyle ban yedi açmayı deneyecem

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 75893

Selamlar Arkadaşlar , Öncelikle Geçtiğimiz Ay 22.04.2022 Tarihinde 10 Yıllık Ban Yemiştim. İzleyici Modundaki Şahıslarda Gözükmeyen Adamları Vurduğum İçin Bütün Livik Haritası Beni Reportlamıştı :D.
Bunun Üzerine 22 Nisan'da Ban Yemiştim. Herneyse Youtube'de Gördüğüm Birkaç Video Dikkatimi Çekti. Bende Hiç Kalkacağını Düşünmeden Yinede Denemiştim. Profilimde Rankım Geri Gelmiş ancak sadece Profil resmimde ve Önemli Anlarımda Ban Logosu vardı . bende tekrar banın kalkmadığını düşünerek hiç girmeyi denememiştim. Aradan Bir Kaç Gün Geçtikten Sonra Duomla 0'dan Hesap Açıp Full Rage Oynamak İçin PubgMe Girmek İstedik. Ben Hesabıma Girmeyi Denedim ve başarılı olunca gerisini tahmin etmişsinizdir zaten :)

Öncelikle

Ekli dosyayı görüntüle 75886

Gelen Arayüzde
1- Hesabım Neden Engellendi'ye Olabildiğince Hızlıca Ard Arda Tıklayın. (bu işlemi 2-3 kere tekrarlayın ki sistem buga girsin)
2- bu işlemleri yaptıktan sonra bize ulaşın yazısı gelecek bu yazıyı 6-7 kere görmemiz lazım o yüzden tekrarlayın 1. işlemi

Ekli dosyayı görüntüle 75890

Sorun Açıklamasını İse
" xxxxx İsimli , xxxxxxx Oyuncu İD'li Hesabım XX.0X.2022 Tarihinde Haksız Yere Yasaklanmıştır. Gerekli Makamlardaki Kişiler Tarafından Hesabımın Yeniden İncelenip Yasağımın Kaldırılmasını Talep Ediyorum.""
gibi bir yazı yazın ben şahsen bunun gibi bir yazı yazdım ve 2.5 hafta sonra banım kalktı.

Ekli dosyayı görüntüle 75891

( DİKKAT BU İŞLEMLERİ 2 GÜNDE 1 KERE TEKRARLARSANIZ OLUMLU SONUÇ ALABİLİRSİNİZ ! )

Method Eğer Reporttan Ban Yediyseniz ve Ban Sebebiniz Yukarıda Belirtilen Gibi Olursa Çalışır.

Ekli dosyayı görüntüle 75896

Ekli dosyayı görüntüle 75897
düzenleme
bunu hayatta açamazsın ben çok araştırdım açsan bile diğer gün yeniden banlanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban kalkıyor mu kalkmıyor mu şimdi tam anlayamadım ban'a itiraz mı yoksa bu şekilde yapınca kalkıyor mu ban ? Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
banın mucize bir şekilde kaldırılmış eğer ban yediysen normalde asla ban kaldıramazsın çünkü oyunun kodunu değiştirmekten ban yemişsin buda permaya kadar veya uzun bir süre bana sebeb oluyor..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 75893

Öncelikle

Ekli dosyayı görüntüle 75886

Gelen Arayüzde

Ekli dosyayı görüntüle 75890

Sorun Açıklamasını İse

Ekli dosyayı görüntüle 75891

Ekli dosyayı görüntüle 75896

Ekli dosyayı görüntüle 75897
düzenleme
100 yıllık ban yemistim denemeye gidiyorum tesekkurler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ban kalkıyor mu kalkmıyor mu şimdi tam anlayamadım ban'a itiraz mı yoksa bu şekilde yapınca kalkıyor mu ban ? Teşekkürler
Ban Sebebi Konuda Belirttiğim Gibi İse 2 Hafta gibi bir sürede kalkıyor.
banın mucize bir şekilde kaldırılmış eğer ban yediysen normalde asla ban kaldıramazsın çünkü oyunun kodunu değiştirmekten ban yemişsin buda permaya kadar veya uzun bir süre bana sebeb oluyor..
reporttan ban yediğimi düşünüyorum çünkü esp yi çok belli ettim . herhangi bir config vs söz konusu değil . eğer config olsaydı kalkmazdı.
ban sebebi konuda belirttiğim gibi ise kalkar
bunu hayatta açamazsın ben çok araştırdım açsan bile diğer gün yeniden banlanıyor
ben açtırdım :D 3 gündürde EzPubgm ile çatur çutur :D
bende çok denedim ama cvp bile alamadım :S
cevap göndermiyorlar zaten benimde konuda belirttiğim gibi haberim yoktu açıldığından. ban resmi duruyordu ama rankım geri gelmişti . girmeyi deneyincede girdi

Deneyen biri yanıtlasın oluyor mu boşa denemeyek
bizzat kendim yaptım dostum . ban sebebin eğer konudaki gibi buysa 2 hafta yada dahada fazla bir sürede kalkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ban Sebebi Konuda Belirttiğim Gibi İse 2 Hafta gibi bir sürede kalkıyor.

reporttan ban yediğimi düşünüyorum çünkü esp yi çok belli ettim . herhangi bir config vs söz konusu değil . eğer config olsaydı kalkmazdı.
ban sebebi konuda belirttiğim gibi ise kalkar

ben açtırdım :D 3 gündürde EzPubgm ile çatur çutur :D

cevap göndermiyorlar zaten benimde konuda belirttiğim gibi haberim yoktu açıldığından. ban resmi duruyordu ama rankım geri gelmişti . girmeyi deneyincede girdi

bizzat kendim yaptım dostum . ban sebebin eğer konudaki gibi buysa 2 hafta yada dahada fazla bir sürede kalkıyor
Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...