PUBG MOBILE sByte VIP HACK v1.0 nezaman güncellenecek....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sadece Bilgi Almak İçin Çaba Gösteriyorlar Sakin Olun Zaten Çoğu Oyun Güncelleme Aşamasında Rahat olun Ve Sürekli Hileciler Eklesin Yazanlara Nick Vermeyin Ordan Direk Banned Oluyor Bilginiz Olsun ....

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim adamlar çıkarttı da bilerekten bizimle dalga geçmek için yayınlamıyorlar sanki ? Dediğin aynı şuna benizyor (Fırında) -'' Usta bizim yemek pişmedi mi ? + Yok pişti de ben yanmasını bekliyorum ! '' Biraz sabredin hilesiz oyna yani birkaç gün hiç mi o kadar becerin yok !

Üye
7 HİZMET YILI
bunu niye ucretsiz veriyorsunuz? bunu bi yuksek fiyata satin kardesim coluk cocuk kullanamasin dakka basida fix yemesin yuksek bi fiyata parali yapin azbuz kisiler kullansin hem siz dakka basi yorulup hile onarmayin hemde paranizi kazanin coluk cocuk icin niye kendinizi urasdiriyorsunuz?
Post automatically merged:

bunun ucretlisi nerde kardesim soyle gidim alim valla sikildim la dakka basi fixden
Merhaba sako032, hilenin ücretli hali bende vardır, kendi key ve bilgilerimi seninle paylaşabilirim lakin ücreti yarı yarıya ödememiz halinde gerçekleşir. Eğer konuşmak istersen senden haber beklemekteyim. Fix yeme olasılığı yok.

Üye
7 HİZMET YILI
ben bu milleti anlamıyorum abi bugüne kadar pupg yokken ne yapıyordunuz hadi pupg cıktı onla uğraşıyordunuz hilesiz ne yapıyordunuz adamlar sizin için emek harcayıp karşılıksız veriyor hileyi nankörlük etmeyin olandan da olmayın varsın olmasın ne olacak alt tarafı oyun bu

Üye
7 HİZMET YILI
nasıl adamlarsınız ya. Herkes bi atar gider yapmıs. arkadas ne var yani adam ne zaman cıkacak diye sorduysa. varsa bilgisi olan su vakitte cıkacak yada cıkması su kadar zaman alacak dersin konuyu kilitler bırakırsın. gerek yok bu sinirlere :)

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben bu milleti anlamıyorum abi bugüne kadar pupg yokken ne yapıyordunuz hadi pupg cıktı onla uğraşıyordunuz hilesiz ne yapıyordunuz adamlar sizin için emek harcayıp karşılıksız veriyor hileyi nankörlük etmeyin olandan da olmayın varsın olmasın ne olacak alt tarafı oyun bu
sorun neydin dil ne olucan asil sorun bu bi kere alisdinmi birakamiyon yegen mesele oyun dil asil mesele neyse anlamassin sen )

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
stag194, kardesim ozelden yazsana bana ben yazamadim daha yeniyim burda urasdim ozel yazmayi bulamadim

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar adminler veya programcılar sağolsunlar bizlere böyle bir hizmet veriyorlar. benim bahsetmek istediğim şey bir zaman bellimi değilmi veya tahmini nezaman bizlere sunum yaparlar. eve bazı arkadaşlarında dediği gibi hile olayı zahmet ve zaman alalan bir durum biraz saygı biraz zaman gerekli. herekeze hayırlı oyunlar.

Üye
7 HİZMET YILI
any idea when will we recieve and update of sbyte hack for pubg v0.11.1?

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam çok uğraştığınızın farkındayım affınıza sığınarak, black desertte de bakma imkanınız var mı?

Üye
7 HİZMET YILI
Güzel konu açmışsınız bende beklıyorum, tek ricam beyler hilenin yayılmasına dikkat edin oyunda herkes hile olunca farkındalık kalmıyo özellikle youtube dakıleri şikayet edin bence gördüğünüzü.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
pc format attım hile program linkini paylaşırmısınız oradan aktif olup olmadıgını takip edebiliyordum . şimdiden teşekkürler

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
Konuya açıklık getirelim paylaştığımız hile krekti onun için yapan kişinin güncellemesini bekledik. Ama hileyi geliştiren kişi bize ulaşıp kreklememezi istemesi üzerine bu hileden vazgeçtik. Kendi hilemizi yazmaya başladık dün itibariyle ve en kısa zamanda kendi hilemiz gelecek o hilenin hemen hemen aynı özellikleriyle.
Iyi forumlar.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir çok hilenin zaten ücretsiz kullanımı birileri tarafından cracklenmiş olarak internete sunuluyor. Creation vnhack gibi daha bir kaç adet daha var. Fakat hile sahibinin hileyi güncellemesi ve ardından güncel halinin cracklenmesi kısa bi işlem yada süreç değil birde bunun test edilme zamanı var yani bazı şeyler 1gün içerisinde halledilmiyor. Biraz bekleyin başka oyunlar falan oynayın.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ve şeytan eline mızrağını alır bütün kötü adamlar bi araya gelsin der ...ya sonrası çok konuşan hile diyen herkeze bu mızrağın sapı hediye olsun der ve kenara cekilir ::D:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...