Arkadaslar telefondan az önce oynarken ana hesapta durduk yere ban yedim 1 dakika. Oyun istemcisinden böyle basına gelen var mıydı acaba? İnşallah 10 yıla dönüşmez.
kanka ben 1 hafta yemiştim sebebinde de hiç bir şey yazmıyordu neden anlamadımoyunla alakalı büyük ihtimalle dostum bende 1 gün yemiştim
reis mobilde oynuyodum rank kasıyodum hiç bisi açık değildi sadece spotlife açıktıBisüre kek açma bro neolur neolmaz bazıların 10 yıla dönmüş
oyun bozuk kanka ondan dolayıkanka ben 1 hafta yemiştim sebebinde de hiç bir şey yazmıyordu neden anlamadım
aynı sebeten 4 gün ban yedim ve 1 saat sonra ban kalktı gene lbir sorn var sanırım.Arkadaslar telefondan az önce oynarken ana hesapta durduk yere ban yedim 1 dakika. Oyun istemcisinden böyle basına gelen var mıydı acaba? İnşallah 10 yıla dönüşmez.
önceden hile açtıysan incelmeye alınmış olabilirsin girdigindede ban atmıslardırArkadaslar telefondan az önce oynarken ana hesapta durduk yere ban yedim 1 dakika. Oyun istemcisinden böyle basına gelen var mıydı acaba? İnşallah 10 yıla dönüşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?