Valoranttan sebepsiz yere banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Merhabalar

Dün akşam valodan sebepsiz yere bir ban yedim. sebepsiz diyorum çünkü zaten bilgisayarım iyi olmadığından dolayı oyunu zor oynuyorum ve 2 gün önce oyunu aşırı oynamak istedim ve girdim oynamaya başladım hattağa kasma sorunu vs de azalmıştı normal bir şekilde oynuyordum . Sonra dün akşam saat 3 gibi son oyunumuzu attıktan sonra ( VAL 5 ) hatası oyunu yeniden başlatın yazısı geldi oyunu yeniden başlattığımda ise oyundan uzaklaştırdınız yazıyordu .

böyle bir sorunla karşılaşan veya çözüm yolunu bilen var mı yada e posta atsam bu durmu geri dönüş yaparlar mı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
merhaba bana da oldu acaba rust oynadınız mı hiç

ben 9 defa ticket açtım hiçbir dönüş alamadım ctrl v dışında hiçbir şeye basmıyorlar .

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
3.parti yazılım kullanıyor muydun pc de ?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhabalar

Dün akşam valodan sebepsiz yere bir ban yedim. sebepsiz diyorum çünkü zaten bilgisayarım iyi olmadığından dolayı oyunu zor oynuyorum ve 2 gün önce oyunu aşırı oynamak istedim ve girdim oynamaya başladım hattağa kasma sorunu vs de azalmıştı normal bir şekilde oynuyordum . Sonra dün akşam saat 3 gibi son oyunumuzu attıktan sonra ( VAL 5 ) hatası oyunu yeniden başlatın yazısı geldi oyunu yeniden başlattığımda ise oyundan uzaklaştırdınız yazıyordu .

böyle bir sorunla karşılaşan veya çözüm yolunu bilen var mı yada e posta atsam bu durmu geri dönüş yaparlar mı ?
Eskiden hile kullandıysan bilgisayarda dosyaları kalmış olabilir kasma vb de valoda hile göstermiş gibi olabilir diye düşünüyorum

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
o zaman riot gamese ticket yollar geri dönüş yaparlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
u probably installed hax 4 valorant before and those files still remained in ur pc and vanguard saw them and banned you

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam kırılmış programları bile hile diye algılayabiliyor diye duymuştum vanguardın gerçekten saçma bir koruması var

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mouse macro varsa onu kullandıysan ban yemiş olabilirsin ben o şekilde 3 kere ban yedim

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar

ticket at cozerler aynisini onlara yaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Riot games bu tür konularda oldukça katı ve cezaları geri almıyorlar. Sistemlerine bayağı güveniyorlar.

Üye
4 HİZMET YILI
bende yedim hesap 1000tlden fazla idi ben h1le kullanmadım he başka oyunlarda açsam bile vanguardı silip veya kapatıp açıyorum dosyayı sonra pcyi taratıp yeniden başlatıyorum ve giriyordum dünden önce ban yedim Hakkımı Helal Etmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgasayrında xfproject varsa ondan yemişsindir bende yedim az önce

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Riota ticket at korsan herhangi bir uygulamanın buna sebep olmuş olabileceğini ve hile kullanmadığını yaz.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bune ya her kes durduk yere ban yiyor

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam, fps düşük olduğu için bir anda mouse döndüğü için bot olarak algılamış herhalde(atıyorum)

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynısını şimdi yaşadım daha 2 hafta önce sıfırladım bilgisayarı hiç hileli bir şey kullanmadım ve bugün girmeye çalıştığımda ban yediğimi öğrendim 200 lvl skinli hesap gitti

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yeklilere ulaşabilirsen bir mail atmanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...