PUBG Mobile durduk yere 10 yıl ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaslar merhaba telefına oynarken 3 gün önce 10 dakka ban yedim oyun verisi değistmekten

azz önce ise anormal oyun istemcisi davransı yüzünde 10 dakkka ban yiyip 10 yıl ban yedim ana hesapıum 3 milyallık hesap gitti

durduk yere oldu hiç hile kullanmama rağmen yedim bunu nasıl açabilirim acaba

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaslar merhaba telefına oynarken 3 gün önce 10 dakka ban yedim oyun verisi değistmekten

azz önce ise anormal oyun istemcisi davransı yüzünde 10 dakkka ban yiyip 10 yıl ban yedim ana hesapıum 3 milyallık hesap gitti

Desteğe yaz reis.Ayrıca orda neden ban yediğinde gözükür gerçek insan gelene kadar yaz.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

Açabilme şansın yok. E mail bile atsan sana robot cevap veriyor pek iç açıcı bir durum değil yani beklemeketen başka çaren yok türkiye temsilcilerini bire bir tanıyorsan eğer açtırabilirsin.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şu durumu bu şekilde lanse etmenizi anlayamıyorum bayım. İstisnalar hariç (%1) hiçbir oyun kimseye durduk yere ban atmaz. Eğer bir yanlışlık var ise oyun desteğe yaz dediğin yanlışlık var ise zaten banın kalkar. Ama olmadığına adımdan daha eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...