Pubg Mobile Sekmeme Config Nasil Kodlarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar başlıktada sorduğum gibi pubg mobilde herkes config kodluyor kendim yaptım diyor. Bende kendime config yapmak istiyorum, youtube de birsürü config paylaşan var ama çoğunda sis kaldırma çim kaldırma gibi özellikler var bunlar report yediriyor. Ben sadece sekmeme config yapmak istiyorum bunu nasıl yaparım hangi programla hangi kodlar ile bilgili kişilerden yardim bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sorsan herkes config kullanıyor ama kimsenin paylaştığı yok, bilgi verdiği yok.

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kendileri yapmiyor genelde pak dosyalarini editliyip koyuyorlar ki cok zor birsey degil hazir onceden olanlari alip anticheat gibi seyler ekliyorlar felan fakat kodlama konusuna gelirseniz bir bilgim yok ama guncel 1.4 surumu icin sekmeme config mevcut hazir kullanabilirsiniz
Post automatically merged:

Sorsan herkes config kullanıyor ama kimsenin paylaştığı yok, bilgi verdiği yok.
Bugun icinde beyaz adam no recoil no fog gibi bircok ozelligi olan config paylasmayi dusunuyorum test etmekteyim yakin zamanda paylasirim 1.4 yeni surum icin olacak

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kendileri yapmiyor genelde pak dosyalarini editliyip koyuyorlar ki cok zor birsey degil hazir onceden olanlari alip anticheat gibi seyler ekliyorlar felan fakat kodlama konusuna gelirseniz bir bilgim yok ama guncel 1.4 surumu icin sekmeme config mevcut hazir kullanabilirsiniz

Bugun icinde beyaz adam no recoil no fog gibi bircok ozelligi olan config paylasmayi dusunuyorum test etmekteyim yakin zamanda paylasirim 1.4 yeni surum icin olacak
O zaman seni bekliyor olacağız, detaylı bir konu içeriği paylaşırsan ilgi görecektir kolay gelsin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ZArchiver de ban yeme riski çok az

Üye
5 HİZMET YILI
Zarcihiver pro da dene oluyor diye biliyorum ban riskide cok az

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
O işi açıklamazlar vip configlerden para kazandıkları için. Piyasaya sürdükleride vip bir iki alt tıkı configler oluyor işte reklamdan youtubedan para kazanıyor onlarda viptende para akıyor adam musluğu herkese açar mı? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...