Onaylı Üye
Öyle bir seçenek yok hocam malesefbılgısayarın sag alt kısmında kısmında bulunan hoporlor ısaeretıne basınca pc dekı hoporler seceneklerı gelecek ordakı seceneklerı denedınmı pekı
Öyle bir seçenek yok hocam malesef
Post automatically merged:
Tamamdır hallettim birşeyler kurcalayarak fakat nasıl yaptım bilmiyorumKonu kapanırsa sevinirim.
Evet evet onlarla alakası yokmuş hallettim teşekür ederim. Fakakt pubg mobile de hallettim lite da düzeldimi bilmiyorum bakacağım
Evet evet onlarla alakası yokmuş hallettim teşekür ederim. Fakakt pubg mobile de hallettim lite da düzeldimi bilmiyorum bakacağım
İnanın ben de bilmiyorum sanırım ses ayarlarından eski kulaklığı iptal edip birşeyler yaptım ama hatırlamıyorum tamamen random geliştiHalletmene sevindim nasıl hallettiğini yazarsan sorun yaşayan arkadaşlar olursa onlar da çözüm bulabilir..
Sağol hocam ama bilgisayarla alakalı bi sorundu düzelttimİphone kullanıyosan ses açma tuşunu yukarıda tut bende de bu sorun oluyordu onu acınca düzeliyordu
ÖYLE BİR AYAR YAPTIM FAKAT BU SEFER SES GELMİYOR O AYARI DEĞİŞTİRİNCEoyun içi ayarlardan ses aygıtını kulaklık olarak seçtin mi?
O oyunla alakalı problem dostum buga falan giriyor büyük ihtimalle ondan bahsediyorsundur.tahminim emilatör kaynaklı bende de ses geliyor ama bazı zaman ses kesinlikle gitmiyot
O oyunla alakalı problem dostum buga falan giriyor büyük ihtimalle ondan bahsediyorsundur.
Hallettim problemi daha doğrusu kendi kendine hallolmuş birşeyler yapıyorum fakat ne yaptığımı bilmediğim için paylaşamıyorum sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?