Pubg mobile telefon hilesi linki buyrun arkadaşlarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün bahsettiğim gibi bugun moderatör arkadaşla konuyu konuştum ve admin ile konuşmamı söyleyip izin verilcegini söyledi.Virüstotal ve indirme linki koyduktan sonra incelenir. O sırada onaylanıp onaylanmayacağı belli olur. Siz açın biz bakarız dediler.Şuan linki aşagı vereceğim.Bilgisayardan tek anladıgım oyun oynamak oldugu için,virustotal nasıl yapılır veya gibi şeyleri bilmiyorum.Defalarca tüm telefon hilelerini denememe ragmen bu hilede hiç sorun ile karsı karsıya kalmadım.ŞUNU ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM-KENDİ HESABINIZLA GİRMENİZDE SORUMLULUK ASLA KABUL ETMİYORUM.Quest Hesap ile takılın mutlaka.Ona göre riskini siz secip girersiniz.Biliyorsunuz ki,2-3günde bir fixliyorlar.Maksat benim gibi öyle seven arkadaşlar varsa,faydam dokunsun diye paylaşıyorum..

Burdan dosyaları indirip kurdugunuz taktirde,hile acılcaktır.Benim telefonum android xiomi,iphonelerde calısırmı hiç bilgim yok.Sadece radar bile,bu oyunda o kadar cok iş yaptıgı için,iambot ve radar acıyorum.iambotun pek etkisini göremedim ama radar ile kusursuz bir oyun cıkartabileceginize inanıyorum.Oyun içi video cektim telefondan,dosya ekleye sıgmıyor sanırım.Eğer anlatırsanız oraya videolu oynadıgım bir şekil videoyuda ekliyebilirim..

Fixlendikce yenisini forumda paylaşacagım,dedigim gibi ana hesapda oynamak sizin tercihiniz.Ben hala 0dan hesap acııp deniyorum.İlerleyen günlerde tekrar fikirlerimi yazarım.Radar acın sadece arkadaşlar.QUEST HESAP İLE OYNAMANIZI TAVSİYE EDERİM VE KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM..
Herkese iyi keyifler,yorumlarda buluşmak üzere <3

Pm: UMUT0SKİİW sıfır ile olucak..Buyrun ana hesap,bundayım.Oynuyan arkadaslar ekleyip,memory diye pm attıgında anlarım.İnşallah bir iki hafta içinde fixlenen uc ilesinide tekrardan sizlere sunacagım..

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çok teşekkürdler eline sağlık kanakm

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne demek benim tek amacım,Bu forumda lolde scrept ile dünya kadar ekmek yiyebiliyorsam,bunuda siz arkadaşlarım ile bulup paylaşmak boynumun borcu.tek korkum reklam gibi bir şikayet gelip,hesabım ceza alırsa scrept kullanamam diyeydi.Yetkili arkadaşlar izini verdi,sagolsun.Her takıldıgınızda yardım edecegim.Bilgisayar basında sizlerin denemesini bekliyorum :)

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fixlendıgınde tekrardan bu sıtede guncellıyorlar mı bı bılgın var mı
Kankam yapan arkadaşlar güzel bir diyalog sonucu sürekli halde,fixlense bile yenilerini sürekli önüme sunacak.Bende forumda izin verildigi sürece paylasacagım.Tek emin olamadıgım nokta.fixlendigimizde ban yeme olasılıgı nedir,bilmiyorum.Özellikle o yüzden questle girin diyorum.O işide 1 hafta içinde netleştirecegim inşallah

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim çok iyi oldu.

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
başkan İSOda var mı?
Kankam onun hakkında bilgim yok,andoid olarak biliyorum ama bana yarın hatırlatırsan,senin için bi sorgulatırım.Suan burada cok yorumlar olcagı için,müsait olamıycam yarın hatırlat bana 5-6gibi mesajdan kankam

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum hile gayet başarılı ellerine sağlık seviliyorsun

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kullanan arkadaslarımız,yorum atarsa ve ekran fotosu atarsa.Diğer arkadaslarımızında hoşuna gider diye düşünüyorum.Herhangi bir probleminiz için yarım saat pc basında yorumlar kısmında bekliyoruz..
Post automatically merged:

Çok teşekkür ederim çok iyi oldu.
Belki inanmassınız güncellemeden beri ugrasıyorum 25-30 dan fazla denedim.Sonunda buldum,Bende en az sizler kadar mutluyum :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
ındırıp deneyecegım performansını değerlendırırım oynadıktan sonra ınsallah hata vermez

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ındırıp deneyecegım performansını değerlendırırım oynadıktan sonra ınsallah hata vermez
Hata verirse sana ben yeni telefon gönderrim kurulu kankam,Ehuehu esnaf gibiyim valla :D Rahat ol kankam.Hatanız cıkar diye burda bekliyorum,çözeriz hemen dene gel.Olumlu olumsuz yaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...