Pubg mobile telefon hilesi linki buyrun arkadaşlarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dosdum fix yemezse efsane bir hile kralsın
Denedin mi kankam? Şöyle izah ediyim.Fixlenmesi hakkında bir fikir öneri süremem.Şuan hesabımda daha en ufak bir sıkıntı görmedim.Fixlendikce yenisinide paylaşırım.Tek bilmediğim ve üstünde calıstıgımız konu,fixlendiğinde direk ana hesapdan ban yermiyiz.Bu sorularında cevabını inşallah 1hafta 10 gün içerisinde deneme-yanılma oranlarına göre söylüyecegiz.Tabiki o söylediklerimizde kesin olmuycak,sadece ihtimaller üzerinden bilgi verecegim

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
octopus u açmıyor beklenmedik bir sorunla karşılaştı diyor ??

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çok başarılı teşekkürler
Post automatically merged:

Emeğine Sağlık İşime Yaradı Teşekkür Ederim

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
octopus u açmıyor beklenmedik bir sorunla karşılaştı diyor ??
Kankam uygulamaları indirince hepsini bir aç,sonra ahtopata yükle ve öyle tekrar dene.Mutlaka yapacaksın.Sıralarını karıstırıyorsundur.Videoya biraz daha dikkatli bakarsan,bir sırayı atlıyorsundur mutlaka

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kankam uygulamaları indirince hepsini bir aç,sonra ahtopata yükle ve öyle tekrar dene.Mutlaka yapacaksın.Sıralarını karıstırıyorsundur.Videoya biraz daha dikkatli bakarsan,bir sırayı atlıyorsundur mutlaka
bende öyle düşünüyorum sıralamayı biraz karışık yaptıgın için bende karıştırdım ilk defa deniyorum

sen ilk önce ahtapotu açıyosun bende ilk onu açınca direk bu hatayı alıyorum zaten videoya sıfırdan başlamamışsın ozamn knka

Son düzenleme:
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende öyle düşünüyorum sıralamayı biraz karışık yaptıgın için bende karıştırdım ilk defa deniyorum

sen ilk önce ahtapotu açıyosun bende ilk onu açınca direk bu hatayı alıyorum zaten videoya sıfırdan başlamamışsın ozamn knka
Dostum video bana ait değil,sadece denediğim kullandıgım bir hileyi arkadaşlara sunmak amaclı paylastım.Elimden geldiğim kadarda yardımcı olmaya calısıyorum.Telefon markası ney senin ? Şuan uygulama olarak bir adet CFaillry biirde ahtapot adlı 2 uygulama mevcut demi ? İlk önce cfairly ac dostum, start de-isim/pw yaz sonra kapat.Ahtapot uygulamayı tekrardan ac birde öyle dene.İlk defa böyle birşey duyuyorum.Çünkü bunun acılmaması anca kapsam dışı cihazlarda oluyor.İphone felan degil demi telefon?

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum video bana ait değil,sadece denediğim kullandıgım bir hileyi arkadaşlara sunmak amaclı paylastım.Elimden geldiğim kadarda yardımcı olmaya calısıyorum.Telefon markası ney senin ? Şuan uygulama olarak bir adet CFaillry biirde ahtapot adlı 2 uygulama mevcut demi ? İlk önce cfairly ac dostum, start de-isim/pw yaz sonra kapat.Ahtapot uygulamayı tekrardan ac birde öyle dene.İlk defa böyle birşey duyuyorum.Çünkü bunun acılmaması anca kapsam dışı cihazlarda oluyor.İphone felan degil demi telefon?
dediklerini birebir uyguluyorum ama aynı hatayı alıyorum anlamadım bende tel j7 prime android 7.0

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ARKADASLAR GENE FİXLEDİLER.HİLE KURSAGİMİZDA KALDİ MALESEF.EN SAGLAMİ 3-5GUN DURUYOR MALESEF :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...