Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Kankam yapan arkadaşlar güzel bir diyalog sonucu sürekli halde,fixlense bile yenilerini sürekli önüme sunacak.Bende forumda izin verildigi sürece paylasacagım.Tek emin olamadıgım nokta.fixlendigimizde ban yeme olasılıgı nedir,bilmiyorum.Özellikle o yüzden questle girin diyorum.O işide 1 hafta içinde netleştirecegim inşallahfixlendıgınde tekrardan bu sıtede guncellıyorlar mı bı bılgın var mı
Kankam onun hakkında bilgim yok,andoid olarak biliyorum ama bana yarın hatırlatırsan,senin için bi sorgulatırım.Suan burada cok yorumlar olcagı için,müsait olamıycam yarın hatırlat bana 5-6gibi mesajdan kankambaşkan İSOda var mı?
Belki inanmassınız güncellemeden beri ugrasıyorum 25-30 dan fazla denedim.Sonunda buldum,Bende en az sizler kadar mutluyumÇok teşekkür ederim çok iyi oldu.
tamamdır agam sağolasın seviliyosunKankam onun hakkında bilgim yok,andoid olarak biliyorum ama bana yarın hatırlatırsan,senin için bi sorgulatırım.Suan burada cok yorumlar olcagı için,müsait olamıycam yarın hatırlat bana 5-6gibi mesajdan kankam
Birkaç arkadaş daha mesaj yolu ile sordu,hatırlatırsanız çözerim yarın o işi ama kesin bişi söylüyemem.Ona umud baglama kankam ama elimden geleni yaparımtamamdır agam sağolasın seviliyosun
Hata verirse sana ben yeni telefon gönderrim kurulu kankam,Ehuehu esnaf gibiyim vallaındırıp deneyecegım performansını değerlendırırım oynadıktan sonra ınsallah hata vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?