bana verdiği 48 saatlik banı kaldırdı, ban kalkmadan denedim. şuan bypass sız oynuyorum. bir sorun olmadı.Post automatically merged:
Arkadaşlar suan bu yaptıklarımız güncel 24-48 vs banı kaldırıyor mu ? Yoksa ban kalktıktan sonra yapmak mı sağlıklı
bana verdiği 48 saatlik banı kaldırdı, ban kalkmadan denedim. şuan bypass sız oynuyorum. bir sorun olmadı.Post automatically merged:
Arkadaşlar suan bu yaptıklarımız güncel 24-48 vs banı kaldırıyor mu ? Yoksa ban kalktıktan sonra yapmak mı sağlıklı
hepsini yaptım ama sona beklemediğim bir hüsranla karşılaştım reis oyun nickini filan gizliyeydindaha iyi olurdu
aynen son 3 gün filan oynamayı bende önermiyorum ama şuanlık bir sıkıntı yokGizlemeye gerek yok zaten yedek hesabım benim. Video da yaptığım şekilde oynamaya devam ediyorum ve bir sıkıntı da şu ana kadar yaşamadım. Sezon yenilenmesi, güncelleme tarihlerinin yakın zamanlarında zaten Bypass kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Minik bir güncelleme dahi attığı zaman dosyaları etkiler.
aynen son 3 gün filan oynamayı bende önermiyorum ama şuanlık bir sıkıntı yok
rank kasıyor musun ? beraber kasabiliriz şuan squad da dia 4 üm rank2 gün daha büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmazİyi forumlar
rank squad takılalım gelecek sezon.rank kasıyor musun ? beraber kasabiliriz şuan squad da dia 4 üm rank
evet beyler şuan 10 dk ban yemiş bulunmaktayım elime fişeği aldım attım ban yedim anlamadım hiç kimseye ateş bile etmemiştim oyun boyunca komple bypassı kaldırsammı yoksa burdaki işlemleri yapıp oynamaya devammı ediyim
biliyorum zaten bypasstan verdiğini bypass olmasa 10 yıl atar direk burda adam bu 10 dklık banları kaldırmak için işlemler göstermiş kesin çözümse yapıcam deilse normail emülator oynucam sezon bitene kadar ban yemeye niyetim yok sezon sonundavalla veri degişimi baypassdan veriyor zaten hileden degil![]()
biliyorum zaten bypasstan verdiğini bypass olmasa 10 yıl atar direk burda adam bu 10 dklık banları kaldırmak için işlemler göstermiş kesin çözümse yapıcam deilse normail emülator oynucam sezon bitene kadar ban yemeye niyetim yok sezon sonunda
2029 Banlandım 10 dk banı kalktıgı gıbı 2029 banı kalkarmı