Pubg Mobile Toplu Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YNSEMRE.BLT
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
knka hılleyı duzgun kullanırsan sıkıntı olmaz ama ben bır kac el abarttım o yuzden 10 yıllık yedım :D

Üye
7 HİZMET YILI
bende hile hiç açılmıyor sebebini bilen varmı ?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aim bot kullananlar zaten banlasın, gitsin csde easy maç açıp botları öldürsün.Aim hilesi nedir hacıya, bir insan bu kadar mı ezik olur. Tamam hile kullanmayın demiyorum,sonuçta burası yeri değil ama abartmadan kullanılan wall hackler fazlasıyla yeterli bence. Başkada hileye gerek yok bu tür fps oyunlarında.Kimsinde çok kaliteli kulaklık vardır onla yer belirler kimisinde wall hack vardır onla yer belirler.Zaten ilk kurşunu sıktıktan sonrasında hile pek işine yaramıyor,ondan sonrası doğaçlama çatışıyorsun.Becerikliysen indiriyorsun. Diğer yandan mobil pubgde zaten gırla çoluk çocuk var, mobilden oynayanlar var, normal bir oyuncuyu fazla zorlamıyor..Zaten ban olayını göze alarak hile kullanıyoruz, yapacak bir şey yok gibi...

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hile sayesinde taç 5 den as ligine çıktım wall hack sadece

Üye
7 HİZMET YILI
Ben dword kullanıyorum. ama kesinlikle adamı görmeden adamlara salça olmuyorum. adamların hareket etmesini açık vermesini bekliyorum. ayak sesi bekliyorum adam olmayan yeri kontrol ediyorum. Hack olsa da orda adam olmadığını gilsemde kayaları kontrol ediyorum. yapacgınız işlem bu. yürürken sağa sola bakarak gidin. çatışma alanlarına direkt dalmayın akıllı oynayın :D

Üye
7 HİZMET YILI
BELLİ ETMEK VEYA ETMEMEKLE İLGİLİ DEĞİL BAN SEBEBİ EĞER BİRİ SİZİ İZLEYİP REPORT ETİĞİNDE O REPORTTAN YİYECEĞİNİZ BAN EN FAZLA MAX 3 AYDIR. EN AZ İSE 1 SAATTİR. AMA SİSTEM SİZİ TESPİT EDİP AIM BOT VS. BUNLAR TESPİT EDİLEBİLİR. 10 YIL BAN YERSINIZ SİSTEM TESPİT ETMEDİĞİ SÜRECE REPORTLARLA EN FAZLA 3 AY BAN YİYEBİLİRSİNİZ

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hilesiz 1 kere bile maça girmedim Ban yemedim

Üye
7 HİZMET YILI
Aga yerine göre kullanacaksın, öyle adam 1km uzaktan görünmüyorken h.s atarsan raporlar seni, çok belli etmişsindir, 2-3 veya 4.cü ol neden hep 1.ci olacan ki ::D

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ban yemedim uzun süredir kullanıyorum hileyi hilede sorun yok siz cok çaktırıyonuz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben yedım dün gece 10 yıl ban suanda yenı hesap acıp oyuna gırdım 1 adam vurduktan sonra tekrar ban yedım buyuk ıhtımal ip adresleri sistem tarafından surekli tetikte oluyor bazıları modemi resetleyın demiş onuda yapıyorum suanda bakalım cozumu ne olcak

Üye
7 HİZMET YILI
beyler bende ban yedim ne yaparsanız yapın hile olduğunuzu birgün anlıyorlar.ban yememek imkansız ben 2 ay kullandım en sonunda yakaladılar.kaçış yok.. 10 sene ne dir ya..
Post automatically merged:

adam öldürdük sanki..

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben yedım dün gece 10 yıl ban suanda yenı hesap acıp oyuna gırdım 1 adam vurduktan sonra tekrar ban yedım buyuk ıhtımal ip adresleri sistem tarafından surekli tetikte oluyor bazıları modemi resetleyın demiş onuda yapıyorum suanda bakalım cozumu ne olcak
denedim herşeyi durum aynı quest hesabıda acsam hıleyle oyuna gırdıgım an dırek ban atılıyor artık adam vurmadan sıstem alıgılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...