Pubg Mobile Trojan dosyası çıkıyor benden kaynalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba ben pubg mobile hilesini indirmiştim ve bilgisayara trojan girdi falan dedi ne yaptıysam gitmedi uyarı sıfırlamak zorunda kaldım bu uyarı doğrumu?

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
knka bende bir zamanlar kullanıyordum lolun sc ve pubg hilesini banada epey virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım büyük igtimal güvenlık duvarını kapattımız için bi yerlerden bulaşıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hileleri antivirüs uyguulamalarının virüs olarak algılaması doğaldır
fakat eğer trojan cidden bulaştıysa ve sizin indirdiğiniz yer bu site ise şikayet ederseniz daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba sevgili forum sakinleri benim sorum hile ile ilgili...
MHProject.exe uygulamasını çalıştırınca;
Trojan: Win32/Ymacco.AA64
Trojan: Win64/Detrahere.S
Trojan: Win32/Ymacco.AA08

Trojan: Win32/AgentTesla!ml

şeklinde Trojanlar çıkıyor ve bunlara Windows Defender ile izin ver demezsem hile çalışmıyor. Bu Trojanların işlevi nedir ne değildir bilgisi olan varsa paylaşır mı?

Üye
5 HİZMET YILI
Bu siteye çok güveniyorum ve virüs ihtimalinin düşük olduğunu biliyorum ama MemoryUI virüslü diyor hiç değilse uyarıyı kaldırıyım bir uygylama varmı bunun hakkında?

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
knka bende bir zamanlar kullanıyordum lolun sc ve pubg hilesini banada epey virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım büyük igtimal güvenlık duvarını kapattımız için bi yerlerden bulaşıyor
evet dostum mh virüs atıyor bize ben bile bilmiyordum .d
2 milyon üye 2 milyonuda hile kullanıyor bende kullanıyorum 1 kere bile virüs bulaşmadı boş konuşma

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
MemoryUİ'de asla virüs yoktur. Antivirüs'lerin kendileri virüs zaten onlara mı güveniyorsunuz :D

Nader11ndeu ; Peki neden virustotal trojan var diyor?
Bunun nedeni çok basit, bildiğiniz gibi yaptığımız yazılımları art niyetli kişilerden korumamız gerekiyor (yaptığımız yazılımın her ne kadar kendisi art niyetli olsada :p) Bundan dolayı yazılımı korumak için kendi tasarladığımız kod dizimi kullanıyoruz. Bu kodlarda bir çok virus programı tarafından yanlış algılanıyor. Bundan dolayıda kuşkuya düşüyorsunuz.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet dostum mh virüs atıyor bize ben bile bilmiyordum .d
2 milyon üye 2 milyonuda hile kullanıyor bende kullanıyorum 1 kere bile virüs bulaşmadı boş konuşma
ben mh den bulaşıyor demedim güvenlik duvarını kapattımız için biryerlerden bulaşıyor olabilir dedim dikkatli oku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...