Merhaba ben pubg mobile hilesini indirmiştim ve bilgisayara trojan girdi falan dedi ne yaptıysam gitmedi uyarı sıfırlamak zorunda kaldım bu uyarı doğrumu?
knka bende bir zamanlar kullanıyordum lolun sc ve pubg hilesini banada epey virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım büyük igtimal güvenlık duvarını kapattımız için bi yerlerden bulaşıyor
hileleri antivirüs uyguulamalarının virüs olarak algılaması doğaldır
fakat eğer trojan cidden bulaştıysa ve sizin indirdiğiniz yer bu site ise şikayet ederseniz daha iyi olur
Merhaba sevgili forum sakinleri benim sorum hile ile ilgili... MHProject.exe uygulamasını çalıştırınca; Trojan: Win32/Ymacco.AA64 Trojan: Win64/Detrahere.S
Trojan: Win32/Ymacco.AA08 Trojan: Win32/AgentTesla!ml
şeklinde Trojanlar çıkıyor ve bunlara Windows Defender ile izin ver demezsem hile çalışmıyor. Bu Trojanların işlevi nedir ne değildir bilgisi olan varsa paylaşır mı?
Bu siteye çok güveniyorum ve virüs ihtimalinin düşük olduğunu biliyorum ama MemoryUI virüslü diyor hiç değilse uyarıyı kaldırıyım bir uygylama varmı bunun hakkında?
knka bende bir zamanlar kullanıyordum lolun sc ve pubg hilesini banada epey virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım büyük igtimal güvenlık duvarını kapattımız için bi yerlerden bulaşıyor
evet dostum mh virüs atıyor bize ben bile bilmiyordum .d
2 milyon üye 2 milyonuda hile kullanıyor bende kullanıyorum 1 kere bile virüs bulaşmadı boş konuşma
MemoryUİ'de asla virüs yoktur. Antivirüs'lerin kendileri virüs zaten onlara mı güveniyorsunuz
Nader11ndeu ; Peki neden virustotal trojan var diyor?
Bunun nedeni çok basit, bildiğiniz gibi yaptığımız yazılımları art niyetli kişilerden korumamız gerekiyor (yaptığımız yazılımın her ne kadar kendisi art niyetli olsada ) Bundan dolayı yazılımı korumak için kendi tasarladığımız kod dizimi kullanıyoruz. Bu kodlarda bir çok virus programı tarafından yanlış algılanıyor. Bundan dolayıda kuşkuya düşüyorsunuz.
evet dostum mh virüs atıyor bize ben bile bilmiyordum .d
2 milyon üye 2 milyonuda hile kullanıyor bende kullanıyorum 1 kere bile virüs bulaşmadı boş konuşma