4 Şub 2021 #21 yankilrr En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır Süper Üye Katılım 1 Şub 2018 Mesajlar 674 Çözümler 11 Tepki puanı 71 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI Peki ben bunu emulatörde denesem faydasını görürmüyüm LDPLAYER'de Deneyen varsa bana cevap yazarsa sevinirim
Peki ben bunu emulatörde denesem faydasını görürmüyüm LDPLAYER'de Deneyen varsa bana cevap yazarsa sevinirim
4 Şub 2021 Konuyu başlatan #22 Nissel N Üye Katılım 3 Şub 2021 Mesajlar 15 Tepki puanı 3 Yaş 23 5 HİZMET YILI yankilrr' Alıntı: Peki ben bunu emulatörde denesem faydasını görürmüyüm LDPLAYER'de Deneyen varsa bana cevap yazarsa sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim her türlü faydasını görürsün ancak olacağından tam emin değilim bir denemek gerekir. [Büyük ihtimal çalışacaktır.]
yankilrr' Alıntı: Peki ben bunu emulatörde denesem faydasını görürmüyüm LDPLAYER'de Deneyen varsa bana cevap yazarsa sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim her türlü faydasını görürsün ancak olacağından tam emin değilim bir denemek gerekir. [Büyük ihtimal çalışacaktır.]
4 Şub 2021 #23 kakyoin23 K Üye Katılım 17 Mar 2018 Mesajlar 28 Tepki puanı 2 Yaş 32 8 HİZMET YILI nice this looks promising
4 Şub 2021 Konuyu başlatan #24 Nissel N Üye Katılım 3 Şub 2021 Mesajlar 15 Tepki puanı 3 Yaş 23 5 HİZMET YILI kakyoin23' Alıntı: nice this looks promising Genişletmek için tıklayın ... Exactly!
9 Şub 2021 #25 KaramVir K Onaylı Üye Katılım 3 Şub 2021 Mesajlar 57 Tepki puanı 2 Yaş 29 5 HİZMET YILI Nissel' Alıntı: Kardeşim her türlü faydasını görürsün ancak olacağından tam emin değilim bir denemek gerekir. [Büyük ihtimal çalışacaktır.] Genişletmek için tıklayın ... Her şey yolunda gitti, ancak ilk lansmandan itibaren değil. Dosyaları araştırmam gerekiyordu
Nissel' Alıntı: Kardeşim her türlü faydasını görürsün ancak olacağından tam emin değilim bir denemek gerekir. [Büyük ihtimal çalışacaktır.] Genişletmek için tıklayın ... Her şey yolunda gitti, ancak ilk lansmandan itibaren değil. Dosyaları araştırmam gerekiyordu