☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Eline sağlık güzel bir çalışma ve anlatım olmuş.
Onlar oyunu hack geliştirici grubunda wallhack config ilgili ile geliştiriliyor. Wallhack hack config henüz çıkmadı. Bu yıl içerisinde çıkabilir.kesinlikle deniyiceğim walhack koduda varmı
Kardeşim 2. ShadowTrackerExtra Yoluna geldiğinde Config adlı bir dosya oluştur ve onun içine de benim linklediğim dosyayı yapıştır.Öncelikle teşekkürler. Tencent emülatörde bu yolu takip ettiğimde "Android/data/com.tencent.ig/files/UE4Game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/ < buradan sonra content ve saved dosyaları çıkıyor. Content zaten oyun videoları. Saved'den devam ettiğimde de birçok klasör çıkıyor ama config var, giriyorum. Ama içinde Userengine.ini yok. Emulatörde nereden ulaşabilirim userengine.ini'ye? program içinde aratma yaptım ama bulamıyor.
Kardeşi iOS için yeni config paylaşacağım, takipte kal.acaba iphone için hangi yola gitmemiz lazım? \Container\Documents\ShadowTrackerExtra\Saved\Config\IOS konumuna mı? bir yardımcı olabilicek arkadaşlarımız var mı
Kardeşim gameloop içinde geçerli örnek olarak ben gamelooptan oynuyorumHocam yararlı bir paylaşım olmuş lakin sadece telefondan oynayanlar içinmi geçerli yoksa emilatör oyuncularıda kullanabiliyor mu ?
Kardeşim Config'te wallhack vb. kodları olmaz eğerki çok açmak istiyorsan hile aç.kesinlikle deniyiceğim walhack koduda varmı
Sağol canm <3Kardeşim sen bu işi yapıyorsun <3
Bugün paylaşılacak yenisi kardeşim <3Dostum bu konu aşırı işime yaradı çok teşekkür ederim devamını beklemekteyim.
Ben teşekkür ederim kardeşim <3Çok Teşekkürler Elline Sağlık Yardım İçin
Kardeşim tuşlar 720P Smart olacak stabil çalışıyor.Quarilichy
Teşekkürler hocam, Kore Pubg Mobile Emülatördeki 1080p yapamama sorunu ve tuşların düzgün çalışmaması konusunda bir bilgin var mı? Gfx tool tarzı uygulama ile fullhd yapılıyor ama tuşlar stabil çalışmıyor nedense.
Hayır kardeşim, her telefonda çalışıyor rootlu + rotsuz farketmezBu kodlar rootlu telefonlardami çalışıyor yoksa normal cihazlarda da kullanılabiliyor mu
720p stabil olabilir ama simgeler, menüler çok büyük, rahatsız ediyor. Yarım saat envanterde aşağıya doğru kaydırıyorumKardeşim 2. ShadowTrackerExtra Yoluna geldiğinde Config adlı bir dosya oluştur ve onun içine de benim linklediğim dosyayı yapıştır.
Post automatically merged:
Kardeşi iOS için yeni config paylaşacağım, takipte kal.
Kardeşim gameloop içinde geçerli örnek olarak ben gamelooptan oynuyorum
Kardeşim Config'te wallhack vb. kodları olmaz eğerki çok açmak istiyorsan hile aç.
Sağol canm <3
Bugün paylaşılacak yenisi kardeşim <3
Ben teşekkür ederim kardeşim <3
Kardeşim tuşlar 720P Smart olacak stabil çalışıyor.
Hayır kardeşim, her telefonda çalışıyor rootlu + rotsuz farketmez
ios için olanını sabırsızlıkla bekliyorum lütfen paylaştığınız zaman haberdar eder misiniz, bu configi iosta yapamadim bir türlü. teşekkür ederim.Kardeşim 2. ShadowTrackerExtra Yoluna geldiğinde Config adlı bir dosya oluştur ve onun içine de benim linklediğim dosyayı yapıştır.
Kardeşi iOS için yeni config paylaşacağım, takipte kal.
Kardeşim gameloop içinde geçerli örnek olarak ben gamelooptan oynuyorum
Kardeşim Config'te wallhack vb. kodları olmaz eğerki çok açmak istiyorsan hile aç.
Sağol canm <3
Bugün paylaşılacak yenisi kardeşim <3
Ben teşekkür ederim kardeşim <3
Kardeşim tuşlar 720P Smart olacak stabil çalışıyor.
Hayır kardeşim, her telefonda çalışıyor rootlu + rotsuz farketmez
yeni config paylaşıldı iOS içinde var.ios için olanını sabırsızlıkla bekliyorum lütfen paylaştığınız zaman haberdar eder misiniz, bu configi iosta yapamadim bir türlü. teşekkür ederim.
Kardeşim ES FILE EXPLORER PROGRAMINI KULLANACKSINS20 ultrada android/data klasörüne ulaşamıyorum telefon rootsuz erişim izni yok diyor yardımcı olurmusunuz
Onu Kullanıyorum zaten hocam yine boş çıkıyorKardeşim ES FILE EXPLORER PROGRAMINI KULLANACKSIN