- Konuyu başlatan
-
mouseXY(moveAmount,2) değerini (3) yaparsan fark olacaktır. dürbün büyüdükçe o sayıyı arttırmalısın, senin hassasiyet ayarlarına göre farklı olabilir örneğin: tutamak ve comp. kullanma gerek kalmıyor.eline sağlık denedim ama pek fark yok gibi dikey sekmeyi idare edebiliyorum sanırım
açılı, hafif tutamak, başparmak farketmiyor veya hiç kullanma.eline sağlık dostum açılı tutamak yaparmısın
sol tıka basılı tuttuğun zaman aşağıya kayma oluyor sol tıka tek basıldığında lootlarken sorun olmuyor.Dediğim gibi o yöntemde şu sıkıntı oluyor. Sen onu illaki sol tıka atayacaksın, buda senin item seçmende bomba seçip atmanda vs her mouseu sol tık yapmanda aşağı çekme demek oda çok sinir bozucu bir sorun.
configle sekmeme olayı bitti, kimse yapamıyor zaten yapanlarda ban yiyor.sadece hileyle sekmeme kullananalar var, o hilelerde sanırım paralı ve her gün güncellenenen hileleer.
2. Öneri olabilir bak. Dediğim gibi dikey sekme aslında hassasiyet ve azıcık aşağı çekme ile halledilebilen bir şey. (Pubg mobile kolay aslında düz pubg için olabilir, o daha çok sekiyor) Şahsen hiç zorlanmıyorum ama o yataydaki sağa sola oynamayı hiçbir şekilde halledemedim.sol tıka basılı tuttuğun zaman aşağıya kayma oluyor sol tıka tek basıldığında lootlarken sorun olmuyor.
şöyle olabilir itemi sürüklerken sorun olur onun çözümü şöyle
1-makro tek tuşla mesela capslock olsun pasif/aktif hale gelebiliyor yani çatışmaya gireceğin zaman aktif edersin veya loot yapacağın zaman pasif hale getirirsin.
2-script çalıştırmasını çift tuş olarak atanabilir örnek: "~RButton & ~LButton::" böyle yaptığında sağ tıka basılı tutarken sol tıka basıldığında aim aşağıya kayar.
makro .exe halde olmadığı için kişiye göre editlenebilir.
pubg, pubgmobile, zulu da kullanıyorum ne olur ne olmaz yeni hesap açıp bi süre oynayınban riski varmı bu makronun
dostum yazdım biraz okusan anlarsın oraya hassasiyet ayarlarını söyledim ayrıca nasıl kullanılacağına yazdım kendin oynayışına göre değiştirirsin yeşil yazıları dikkatli okuMakro iyi hostta hassiyetin ne oda önemli hassasiyet farklıysa o kurduğun Makro bu işe yaramaz ki
bende bilmiyordum ama deneye deneye buldumkonudaki kodları nasıl oyuna yazdıracağını bilmeyen arkadaşlar için video hazırlanması daha iyi bir fikir olurdu yakın zamanda video eklemenizi öneririm güzel paylaşım teşekkürler
evet ben kullanıyorumSTEAM PUBG ÇALIŞIYOR MU ?
pubgmobile, steam pubg de çok uzun süredir kullanıyorum. hangi oyunu oynuyorsan ona göre yeni hesap aç 2-3 gün dene. örnek veriyorum valorant anti hile programı farklı pubgnin anti hile programı farklıA-h scriptler ban atmıyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?