PUBG Mobile ve diğer oyunlar için dikey tepme makrosu (autohotkey)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eline sağlık denedim ama pek fark yok gibi dikey sekmeyi idare edebiliyorum sanırım :D
mouseXY(moveAmount,2) değerini (3) yaparsan fark olacaktır. dürbün büyüdükçe o sayıyı arttırmalısın, senin hassasiyet ayarlarına göre farklı olabilir örneğin: tutamak ve comp. kullanma gerek kalmıyor.
eline sağlık dostum açılı tutamak yaparmısın
açılı, hafif tutamak, başparmak farketmiyor veya hiç kullanma.
senin hassasiyet ayarlarına kullandığın dürbüne veya silaha göre değişiyor.
script edit deyip mouseXY(moveAmount,2) oradaki "2"değerini "3" yap kullandığım silah eklentilerini videodan izleyebilirsin dikey tepme olmuyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hotkey bende yaptim kendim bende sekmemeyi 1 2 3 gore ayarliyosun ve sadece oyun ici algiliyo silahlarda buda güzel aslında bendeki daha nokta atiyo

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dediğim gibi o yöntemde şu sıkıntı oluyor. Sen onu illaki sol tıka atayacaksın, buda senin item seçmende bomba seçip atmanda vs her mouseu sol tık yapmanda aşağı çekme demek oda çok sinir bozucu bir sorun.

configle sekmeme olayı bitti, kimse yapamıyor zaten yapanlarda ban yiyor.sadece hileyle sekmeme kullananalar var, o hilelerde sanırım paralı ve her gün güncellenenen hileleer.
sol tıka basılı tuttuğun zaman aşağıya kayma oluyor sol tıka tek basıldığında lootlarken sorun olmuyor.
şöyle olabilir itemi sürüklerken sorun olur onun çözümü şöyle

1-makro tek tuşla mesela capslock olsun pasif/aktif hale gelebiliyor yani çatışmaya gireceğin zaman aktif edersin veya loot yapacağın zaman pasif hale getirirsin.
2-script çalıştırmasını çift tuş olarak atanabilir örnek: "~RButton & ~LButton::" böyle yaptığında sağ tıka basılı tutarken sol tıka basıldığında aim aşağıya kayar.
makro .exe halde olmadığı için kişiye göre editlenebilir.

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sol tıka basılı tuttuğun zaman aşağıya kayma oluyor sol tıka tek basıldığında lootlarken sorun olmuyor.
şöyle olabilir itemi sürüklerken sorun olur onun çözümü şöyle

1-makro tek tuşla mesela capslock olsun pasif/aktif hale gelebiliyor yani çatışmaya gireceğin zaman aktif edersin veya loot yapacağın zaman pasif hale getirirsin.
2-script çalıştırmasını çift tuş olarak atanabilir örnek: "~RButton & ~LButton::" böyle yaptığında sağ tıka basılı tutarken sol tıka basıldığında aim aşağıya kayar.
makro .exe halde olmadığı için kişiye göre editlenebilir.
2. Öneri olabilir bak. Dediğim gibi dikey sekme aslında hassasiyet ve azıcık aşağı çekme ile halledilebilen bir şey. (Pubg mobile kolay aslında düz pubg için olabilir, o daha çok sekiyor) Şahsen hiç zorlanmıyorum ama o yataydaki sağa sola oynamayı hiçbir şekilde halledemedim.

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Makro iyi hostta hassiyetin ne oda önemli hassasiyet farklıysa o kurduğun Makro bu işe yaramaz ki

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kral paylaşımın için teşekkürler ama bence onuda bi zahmet kendileri yapsınlar :d

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ban riski varmı bu makronun
pubg, pubgmobile, zulu da kullanıyorum ne olur ne olmaz yeni hesap açıp bi süre oynayın
Post automatically merged:

Makro iyi hostta hassiyetin ne oda önemli hassasiyet farklıysa o kurduğun Makro bu işe yaramaz ki
dostum yazdım biraz okusan anlarsın oraya hassasiyet ayarlarını söyledim ayrıca nasıl kullanılacağına yazdım kendin oynayışına göre değiştirirsin yeşil yazıları dikkatli oku

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
konudaki kodları nasıl oyuna yazdıracağını bilmeyen arkadaşlar için video hazırlanması daha iyi bir fikir olurdu yakın zamanda video eklemenizi öneririm güzel paylaşım teşekkürler

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bildiğin sekmeme hilesi gibi bu ya eğer pubg mobilede ban yedirmezse tadından yenmez birçok makro denedim hepsinde 10 yıl ban yedim bakılım birde bunu deneyeceğim
Post automatically merged:

konudaki kodları nasıl oyuna yazdıracağını bilmeyen arkadaşlar için video hazırlanması daha iyi bir fikir olurdu yakın zamanda video eklemenizi öneririm güzel paylaşım teşekkürler
bende bilmiyordum ama deneye deneye buldum

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
güvenli? veya güvensiz lütfen deneyin beyler ve sonra bana söyleyin
200.gif

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bütün makrolar 1 gün sonra 10 yıl ban atıyordu ama bu undetected hesabım banlanmamış tamda aradığım şey buydu işte harika bir paylaşım kodlar için teşekkür ediyorum sayende makro sahibi oldum

Son düzenleme:
momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar macro aktif diye yazı çıkıyo rmasaüstünde sol tıkladığım zaman mouse otomatik aşağıya iniyor ama pubgnin içinde işe yaramıyor sebebi nedir ? Oyun içinde hiçbirşekilde aşağıya otomatik inmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...