bypass yapmıcakmıyız ozaman calısan bypas yok heraldebypass tespit edince veriyor o sıkıntıyı
bypass kullan ama pc den oynadıgını bellı etmemeye calıs ızleyenler sıkayet edınce oluyor dıye bılıyorum ben bu banlanmayıbypass yapmıcakmıyız ozaman calısan bypas yok heralde
aslında bıtırmedıler burda bı paylasımda gordukten sonra kullandım kullanıyorum cok adam vurursam 10un uzerınde bu banı atıyor oyunun sonlarına dogru bu sıkıntı oldu bende yoksa sıkıntı olmuyor asıl sorun kullandıgını bellı etmemekte sanırımbypass olayını bitirdiler malesef
7 kill alınca ban atıyor ne kadar cok adam alırsan ona göre atıyor galıbaherhangi bsy yapmana gerek yok sadece oyun bıtesıye kadar senı banlıyor bu kadar aynı hafta ıcınde 4 kere oldu bana oyun bıtınce telden gırdım calıstı problem de gorunmuyor
Post automatically merged:
bypass kullan ama pc den oynadıgını bellı etmemeye calıs ızleyenler sıkayet edınce oluyor dıye bılıyorum ben bu banlanmayı
Post automatically merged:
aslında bıtırmedıler burda bı paylasımda gordukten sonra kullandım kullanıyorum cok adam vurursam 10un uzerınde bu banı atıyor oyunun sonlarına dogru bu sıkıntı oldu bende yoksa sıkıntı olmuyor asıl sorun kullandıgını bellı etmemekte sanırım
Genelde elime awm alinca ust uste 3 4 adam kafa tek atiyorum ondan sonra atti baska atmadi7 kill alınca ban atıyor ne kadar cok adam alırsan ona göre atıyor galıba