Seçkin Üye
Litede gene oynuyorsun zevkını alıyorsun burda direk 3 ay yapıştırıyorSteam pubgden sonra en kral anti cheat mobile'da sanırım. lite'da yine bir şekilde idare edebiliyorsunuz
Tabiki anlatayım kısaca ;iki emilatör açıp bypassı bugu sokmak gibi bir tabir kullanmışsınız açabilir misiniz
Sağol abi sanada hayırlı ramazanlar .selamlar hayırlı ramazanlar kardeşim bu smartgaga dediğin şey gameloop haricinde oyunu açan bir sitemi nedir bu smartgaga yani anladığım kadarı ile söylüyorum oyunu gameloop değilde buradan mı açmalıyız
İstersen her maç 10 kill al reis sisteme düşüyor sıkıntı büyük yani 1 haftadır hesap kasmıyorum 74 level hesaba yazık etmek ıstemıyorum şuan %90 lık bir bölümde çoğu hileler ban atıyor . Sıradan bypassa gelirsek gameloop ıcın cerberus gibi apk bypasslar kurulur kurulmaz oyuna gırdıgınızde veya lobıde 10 yıl atıyor . .exe uzantılı key girerek açtığımız bypasslar 10 dakika veya 3 ay ban atıyor öncedendi o belli etme ban yeme lafıreis güzel anlatmıssın ama mobileda zaten sıradan bir bypass bile aşı yarıyor legit oynayınca anlasılmıyosun
Tencent ui + oyuna sokabilecek güncellemeleri iptal edecek bir antiban . Bu ikisi olsa 4 gün değil 4 ay bile oynarız ui var antiban yok . Antiban olur ui olmaz 4 gün gece gündüz kastığım hesabında ban yemesini istemem en iyisi beklemekMobilde maksimum 4 gün full hile oynayabiliyorum sonra hesap banlanıyor.
Merak ettim hangi hileyi kullanıyorsunda ban yemedin ? Araplar gibi kendine özel bypassmı yaptırdın veya arapların yaptığı gibi yanına 3 hile alıp kendinimi kastırıyorsun . Ya hile kullanmıyorsun yada hileyle vuramıyorsun bugüne kadar hile açıpta banlanmayan olmadı populerlık sıralamasındakı H H H isimli arap çok değerli hesabıyla bellı etmeden hıle kullanıyordu aylık turk parasıyla 600-700 tl ödüyordu o bile ban yedi gitti sen nasıl yemıyorsun sadece merak ettım hilesizmi oynuyorsun ?daha hiç ban yemedim
Tencent ui + oyuna sokabilecek güncellemeleri iptal edecek bir antiban . Bu ikisi olsa 4 gün değil 4 ay bile oynarız ui var antiban yok . Antiban olur ui olmaz 4 gün gece gündüz kastığım hesabında ban yemesini istemem en iyisi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?