Seçkin Üye
Oyunu gerçekten oynayanlar çok iyi bilir ki eski düzen yok . Önceden istediğiniz esp yi açar istediğiniz kademeye kasardınız ne 3 ay nede 10 yıl ban atardı en fazla 10 dakıka atardı . Tabi 10 dakıka ban cıkmadan once 10 yıl atıyordu dırek o ayrı mesele
Şuan emulator hılelerının ucretlılerı bıle offlıne 3 ay atabılıyor bunun nedenı pubg mobıle sağlam güvenlikler ekledi örnek verıyorum bugün hesabı kastınız magıclı magıcsız fark etmez sadece esp bıle olsa sısteme dusuyor yenı acılan hesaplarda ortalama 72 saat sonunda offlıne (oyun kapalı şekilde ) 3 ay ban yıyorsunuz sıstem bunu tespıt edıyor sız oyunda olsanızda olmasınızda 3 ay atıyor . Oyunun en sağlam VİP hile yazılımcıları bile şuan gameloopdan umudunu kesti herkes smartgaga ld player geçmeye başladı . Bana birşey olmaz demeyin ne 70 level hesaplar gitti ne sıralamadakı full hesaplar gitti tek tavsiyem ld player geçin color ile oynayın şuan gameloop ciddi anlamda affetmiyor kendime ait editlenmiş ui dosyası var ben bile 10 yıl ban yiyorum antibanı açmazsam 3 ay yıyorum mılletın şu hile güvenli lafına bakıp güzel hesaplarınızda hile açmayın 3 ay veya 10 yıl şu dönemlerde artık %90 net birşey ancak ld player sadece color ile oynarsanız istediğiniz kademeye kadar gidebilirsiniz fixlenene kadar tabi ki
Eğer sisteminiz çok sağlamda 2 emulator açın bypassı buga bırakın öylede ban yemezsiniz sistemim kötü olduğu için ben yapamıyorum sezon 4 de hileye başladım o zamandan bu zamana kadar hilesiz oynamadım her yolu denedım bilen bir kişi olarak size tavsiyeler veriyorum . yorum kasanlar direk raporlanacak herkese iyi oyunlar %100 güvenli bir hile bulduğumda mobil oyuncuları için paylaşacağım tabi sayfa sahibinden gerekli izinleri alabilirsek
İyi akşamlar HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR .