Pubg Mobile yediğiniz banlar hakkında ufak bir bilgi vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Oyunu gerçekten oynayanlar çok iyi bilir ki eski düzen yok . Önceden istediğiniz esp yi açar istediğiniz kademeye kasardınız ne 3 ay nede 10 yıl ban atardı en fazla 10 dakıka atardı . Tabi 10 dakıka ban cıkmadan once 10 yıl atıyordu dırek o ayrı mesele :D Şuan emulator hılelerının ucretlılerı bıle offlıne 3 ay atabılıyor bunun nedenı pubg mobıle sağlam güvenlikler ekledi örnek verıyorum bugün hesabı kastınız magıclı magıcsız fark etmez sadece esp bıle olsa sısteme dusuyor yenı acılan hesaplarda ortalama 72 saat sonunda offlıne (oyun kapalı şekilde ) 3 ay ban yıyorsunuz sıstem bunu tespıt edıyor sız oyunda olsanızda olmasınızda 3 ay atıyor . Oyunun en sağlam VİP hile yazılımcıları bile şuan gameloopdan umudunu kesti herkes smartgaga ld player geçmeye başladı . Bana birşey olmaz demeyin ne 70 level hesaplar gitti ne sıralamadakı full hesaplar gitti tek tavsiyem ld player geçin color ile oynayın şuan gameloop ciddi anlamda affetmiyor kendime ait editlenmiş ui dosyası var ben bile 10 yıl ban yiyorum antibanı açmazsam 3 ay yıyorum mılletın şu hile güvenli lafına bakıp güzel hesaplarınızda hile açmayın 3 ay veya 10 yıl şu dönemlerde artık %90 net birşey ancak ld player sadece color ile oynarsanız istediğiniz kademeye kadar gidebilirsiniz fixlenene kadar tabi ki :) Eğer sisteminiz çok sağlamda 2 emulator açın bypassı buga bırakın öylede ban yemezsiniz sistemim kötü olduğu için ben yapamıyorum sezon 4 de hileye başladım o zamandan bu zamana kadar hilesiz oynamadım her yolu denedım bilen bir kişi olarak size tavsiyeler veriyorum . yorum kasanlar direk raporlanacak herkese iyi oyunlar %100 güvenli bir hile bulduğumda mobil oyuncuları için paylaşacağım tabi sayfa sahibinden gerekli izinleri alabilirsek :) İyi akşamlar HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR .

Üye
7 HİZMET YILI
Steam pubgden sonra en kral anti cheat mobile'da sanırım. lite'da yine bir şekilde idare edebiliyorsunuz

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
iki emilatör açıp bypassı bugu sokmak gibi bir tabir kullanmışsınız açabilir misiniz

Banlı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
selamlar hayırlı ramazanlar kardeşim bu smartgaga dediğin şey gameloop haricinde oyunu açan bir sitemi nedir bu smartgaga yani anladığım kadarı ile söylüyorum oyunu gameloop değilde buradan mı açmalıyız

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
iki emilatör açıp bypassı bugu sokmak gibi bir tabir kullanmışsınız açabilir misiniz
Tabiki anlatayım kısaca ;
Çinlilerin ld player üzerinde yaptığı bir bypass var gözümde çok büyütmüyorum çünkü gameloop değil ld playerde bypass en başından berı vardı zaten ama genede emek vermısler yapmıslar tebrık etmek duser bızede . Önce bypassdan oyuna gırıyorsunuz bekleme alanında çoğu bypassda olan memory seçeneğine tıklayıp daha sonra ld multıplayerden 2 . emulatoru acıyorsunuz . 2. açtığınız emulatorden oyuna gırıyorsunuz aynı hesaplara gıreceksınız .
sonra açtığınız emulatorde uyarı gelecek . Mobıl sunucuya gıremezsınız dıye tamama tıklıyorsunuz sonra emulator saptandı dıyor onada tamam dıyorsunuz sonra 2.ld playerı kapatıyorsunuz ve oyununuza devam edıyorsunuz bu taktık sızı offlıne gosterıyor . 10 dakıka 3 ay 10 yıl bandan kurtuluyorsunuz . İletişiminizde eklı olan arkadaşlarınız sızı çevrimdışı gorur fakat sız oyunda olursunuz :)
Post automatically merged:

selamlar hayırlı ramazanlar kardeşim bu smartgaga dediğin şey gameloop haricinde oyunu açan bir sitemi nedir bu smartgaga yani anladığım kadarı ile söylüyorum oyunu gameloop değilde buradan mı açmalıyız
Sağol abi sanada hayırlı ramazanlar .
Evet tıpkı gameloop gibi . Youtube ' da gameloop hile araştırmak yerıne smartgaga ıcın bır hıle bulursan uzun süre oynarsın ban yemeden orda ban yeme ihtimalin gameloop'a göre %10 larda geziyor tek eksik sağlam bir hile .

Süper Üye
7 HİZMET YILI
reis güzel anlatmıssın ama mobileda zaten sıradan bir bypass bile aşı yarıyor legit oynayınca anlasılmıyosun

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güzel taktikmiş kral güzel anlatmışsın

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Reis baya güzel anlatım olmuş ellerine sağlık hayırli ramazanlar

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
reis güzel anlatmıssın ama mobileda zaten sıradan bir bypass bile aşı yarıyor legit oynayınca anlasılmıyosun
İstersen her maç 10 kill al reis sisteme düşüyor sıkıntı büyük yani 1 haftadır hesap kasmıyorum 74 level hesaba yazık etmek ıstemıyorum şuan %90 lık bir bölümde çoğu hileler ban atıyor . Sıradan bypassa gelirsek gameloop ıcın cerberus gibi apk bypasslar kurulur kurulmaz oyuna gırdıgınızde veya lobıde 10 yıl atıyor . .exe uzantılı key girerek açtığımız bypasslar 10 dakika veya 3 ay ban atıyor öncedendi o belli etme ban yeme lafı :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mobilde maksimum 4 gün full hile oynayabiliyorum sonra hesap banlanıyor.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Mobilde maksimum 4 gün full hile oynayabiliyorum sonra hesap banlanıyor.
Tencent ui + oyuna sokabilecek güncellemeleri iptal edecek bir antiban . Bu ikisi olsa 4 gün değil 4 ay bile oynarız ui var antiban yok . Antiban olur ui olmaz 4 gün gece gündüz kastığım hesabında ban yemesini istemem en iyisi beklemek

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
daha hiç ban yemedim :D
Merak ettim hangi hileyi kullanıyorsunda ban yemedin ? Araplar gibi kendine özel bypassmı yaptırdın veya arapların yaptığı gibi yanına 3 hile alıp kendinimi kastırıyorsun . Ya hile kullanmıyorsun yada hileyle vuramıyorsun bugüne kadar hile açıpta banlanmayan olmadı populerlık sıralamasındakı H H H isimli arap çok değerli hesabıyla bellı etmeden hıle kullanıyordu aylık turk parasıyla 600-700 tl ödüyordu o bile ban yedi gitti sen nasıl yemıyorsun sadece merak ettım hilesizmi oynuyorsun ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tencent ui + oyuna sokabilecek güncellemeleri iptal edecek bir antiban . Bu ikisi olsa 4 gün değil 4 ay bile oynarız ui var antiban yok . Antiban olur ui olmaz 4 gün gece gündüz kastığım hesabında ban yemesini istemem en iyisi beklemek

Ben geçen sene 62 lvl hesap banlattım 10 yıl. Vietnamlı birinden aldım ücretli olarak.

Geçen ay 8-9 tane hesap banlattım girip arkadaşları kastım As rütbesine kadar .

Oynamak istemiyorum mobil sonra steam'e alışmam zaman alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...