PUBG Mobile Yeni Güncellemeler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
beyler hack filan boşta bilgisi olan bi yardımcı olsun abi güncelleme yaptım hem emülatör hem oyun kabul etmedi gene güncelle diyor istek attıgımda arkadaslara sildim baştan yükledim gene aynı sorunla karşı karşıyayım yardımcı olabilcek varmı aranızda

Üye
7 HİZMET YILI
Yeni gelicek olan hilede adamın bot mu gerçek adam mı olduğunuu gösterse keşke bazen uçsuz bucaksız bir yerde geliyorlar tavayla ççeeeee yapıyorum adam sprayı koyuyor ağzıma

Üye
7 HİZMET YILI
İnşallah yapamazlar hile ortadan kalkar hile kullanmak istemiyorum normalde fakat herkes kullanıyor kullanmak zorunda kalıyoruz güzelim oyunun bokunu çıkardınız aimbot bari koymayın mouse iyi kullanan galip olsun..

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dword baba hilemizi geri isteriz :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bu arabadan ınememe sorunu kac kısıde var ve cozumunu yapabılen varmı ? ayarlardan arac ve hareketlerden hepsını denedım olmuyor F ye basınca emulatorden ınmıyor. Ayrıca kısa yok f1 f2 f3 dusman goruldu , bende malzeme var olaylarıda yapılmıyor. Hıle de aktıf degıl ?? ...

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardesım Mouse ıle sohbet tuşunun altına bas rasgele aynı anda f ye bas ınıyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile Çabuk Güncellenirse İyi Olur Admin Beyler Kaç Kişi Sizi Bekliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun her güncelleme ile sorunlu hale gelmeye devam ediyo(orjinal oyuna uygun olsun diye böyle :D), araçtan inmeyi normal haline getirebilen varsa yazsın lütfen

Üye
7 HİZMET YILI
yeni güncelleme ile birlikte bizim ileri görüşlülüğümüzün güncellenmesinde bir an önce gelsin arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...