PUBG Mobile Yeni Güncellemeler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pung hile kaldırmak icin guncelleme verdı zaten baska bır sebebı yok ufak defekde duzeltmeler yapıldı sımdı sanmıyorum yenıden ladan aım calıscagını ama sıtenın profosorlerı var belkı cozum bulabılırler ama bu kısa zamanda olcagını sanmıyorum belkıde arrtık hıc hıle kullanamayız ladar guzeldı bır an once el atarlarsa ıyı olur dıye dusunuyorum
Post automatically merged:

kımse bılgıde vermıyor bukadar ınsan bu sıteye neden uğe olduki yonetıcıler duymuyormusunuz seslerını ınsanların
cok bos konusmussun laf olsun dıye adamlar her guncellemeden sonra hileyi bir üst sürüme cıkartıyor artıkk hıc hıle lullanamıcaz felan ozaman sımdıye kadar kımsenın hıle kullanmaması gerekıyor bır ton guncelleme cıktı sonucta

Üye
7 HİZMET YILI
Pubg güncelleme geldikten sonra bütün ayarlarım bozuldu. araba biniyorum inemiyorum. hile zaten gümledi. oyun tamamen kafayı yedi

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ya beyler ben sızı anlamyıorum admalar sıze hıle cıkartmakda mecbur degıl ne buya emır kıpıple bır seyler yazmak ayıp be yazmayın su sekılde yazılar

Üye
7 HİZMET YILI
Bir bilgi verildimi güncelleneceği konusunda ?

Oyunu güncellemeden girirseniz hile çalışıyor malesef ki ben güncelledim hile gitti hile güncellenirse iyi olur

Üye
7 HİZMET YILI
Bide beyler bende bir sorun olduğunu şimdi farkettim
arabadan inemiyorum F'ye basınca çözümünü bilen varmı

Tamamdır düzelttim sorunu yaşayanlar varsa ayarlara girip kontrollere tıklasın sonrasında özelleştire tıklasın özelleştirden bin ve çık olan yeri hafif kaydırsın kaydetsin

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba Beyler.
Hile Çalışmıyor , Ne Zaman Gelir , Artık Hile Kullanamayacak mıyız , Hadi Çıkarın Bekliyoruz Vb.. Öften Püften Şeyleri Yazmayı Bırakın İsterseniz. Elbet Hile Güncellenir Eninde Sonunda Girersiniz. Her Oyunda Muhakkak Güncellemeden Sonra Hileler Çalışmamıştır Ama Çözümü ve Gereken Yapılmıştır Her zaman. Gereksiz Polemiklere ve Post Kasmaya Sabırsız Olmaya Gerek Yok Hilesiz de Oynanabilir Sonuçta Zevkte Alabilirsiniz. Birbirimize Yardımcı Olmamız ve Sükunetle Beklememiz Şart. Pubg Emulatörden Nasıl Güncelleniyor Yardımcı Olacaklar Mesaj Atarsa Sevinirim.

Daha Ne Kadar Yatıp Kalkacağız
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bu Konuya Bu Kadar İlgi Duyulacağını Düşünmemiştim .Not: Hiçbir Hile Çalışmıyor. Konuyu İsterseniz Kilitleyebilir Misiniz Efendim ?
#Eq1NoX

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Dword VIP ve normal Dword konu başlığında "Güncelleniyor" yazıyor siz hile çalışıyormu diye mesaj atıyorsunuz :) Hilesi çalışan arkadaşlarda oyun sürümlerini güncellediklerinde çalışmadığını görecekler. Lütfen Konu başlıklarından takip edin.

Üye
7 HİZMET YILI
bu ne acele beyler acıcık durun :D yada bekleyin hilenin güncellenmesini :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaslar bende guncelleme filan gelmemis direkt oyuna giriyor..cozumu nedir?tencent gaming buddy

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet ayrıyeten, kimse size hile kodlamak zorunda değil hele ki bu ücretsiz yayınlanan bi hile, bi an önce hileyi güncelleyin vb. -emreder gibi- demeye en ufak bir hakkınız yok :)

arkadaslar bende guncelleme filan gelmemis direkt oyuna giriyor..cozumu nedir?tencent gaming buddy
ne güzel işte :)

Daha Ne Kadar Yatıp Kalkacağız
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Genelde Tencent Bir Çok Kulanıcıda ArkaPlanda Çalıştığı İçin Kendini Güncelliyor.

evet ayrıyeten, kimse size hile kodlamak zorunda değil hele ki bu ücretsiz yayınlanan bi hile, bi an önce hileyi güncelleyin vb. -emreder gibi- demeye en ufak bir hakkınız yok :)

ne güzel işte :)
Bakın Kardeşimiz Çok Güzel Açıklamış . Sağolsun Varolsun...

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende güncelleyemedim.
Merhaba Beyler.
Hile Çalışmıyor , Ne Zaman Gelir , Artık Hile Kullanamayacak mıyız , Hadi Çıkarın Bekliyoruz Vb.. Öften Püften Şeyleri Yazmayı Bırakın İsterseniz. Elbet Hile Güncellenir Eninde Sonunda Girersiniz. Her Oyunda Muhakkak Güncellemeden Sonra Hileler Çalışmamıştır Ama Çözümü ve Gereken Yapılmıştır Her zaman. Gereksiz Polemiklere ve Post Kasmaya Sabırsız Olmaya Gerek Yok Hilesiz de Oynanabilir Sonuçta Zevkte Alabilirsiniz. Birbirimize Yardımcı Olmamız ve Sükunetle Beklememiz Şart. Pubg Emulatörden Nasıl Güncelleniyor Yardımcı Olacaklar Mesaj Atarsa Sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...