PUBG Mobile Yeni Güncellemeler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
google installer var tencent gaming de onu yükleyip deneyecegim belki oradan güncelleme yapabilirim

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hille Bilgisayarımda Çalışmıyor Diyen Arkadaşlara Sesleniyorum.. Lütfen Okuyun..

İnternetten Driver Booster Yazılımını İndirip Bilgisayarınıza Kurun Eset Veya Başka Bir Antivürüs Proğramı Kullanıyorsanız Kurarken Ve Güncelleme Yaparken Devre Dışı Bırakınız.. Sebebi İse Vürüs Bulup Proğramı Siliyor Zararlı Mı ? Hayır Değil Tek Seferlik Bir İşiniz Olacak Bu Kurup Güncelleme Yaptıktan Sonra Geri Silip Antifürüsünüzden Tüm Bilgisayarınızı Taratabilirsiniz.. Eksik Olan Bilgisayarda Proğramları Otomatik Kurar.. Ekran Kartınız USB Portlarınız VB Gibi Güncel Olmayan Sürücüler Varsa Hepsini Otomatik Günceller... Ürün Anahtarını İnternetten Bulabilirsiniz.. Bu Güncelleme İşlemini Yapmadan Önce Mutlaka Pro Versiyonuna Güncelleyin.. Güncellemesseniz Free Sürümde Tüm Yazılımları Güncellemeyecektir Veya Kurmayacaktır 1 Yıldır Bir Fiil Yaklaşık Kullanırım Geçenlerde Bilgisayara Format Attım Tabi Hilleyi İlkkez Görmüştüm 2 Gün Çalıştıramadım 2 Günün Sonunda Proğramı Kurup Güncelleme Yapmadığımı Hatırladım Ve Kurup Güncellediğimde Sorunsuz Hilleyi Çalıştırdım Hille Çalışmama Sebebi Eksik DLL Hatasıydı.. Ve Sorunu Çözdüm. :) Herkese İyi Oyunlar..
ALINTI

Üye
7 HİZMET YILI
Tencent gaming de guncelle kısmı gelmıyor apk pure falan diyorlar falan tam olarak anlamadım googleden buldum fakat bunu nereye atmam gerekiyor mesela bilen varmı ?
Son Birleştirme: Az önce

Oyunu sildik yükledik vs bunlar bir işe yaramadı tekrar kurdugumuzda eski sürüm 0.12 geçemiyorum bir türlü yardımcı olabilecek varmı

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
arkadaşın attığı resim doğru bendede aynısı açıldı oraya kadar sıkıntı yokta... çok işe yarar gibi durmuyor maalesef radar bişey göstermiyor aim almıyor

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pubg mobile de hile yi algılayıp ban yiyormusunuz. Real hesaplar ilemi oynuyorsunuz

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar şahsen ben hileyi acar acmaz tümü çalıştı yani problem sizlerde nedir anlamadım... Şuan tüm hile fonksiyonları aktif... Ban yemezsek iyidir. 64 levellik 6 aylık hesabım gitti geçen :D

Üye
7 HİZMET YILI
Şuan Arkadaşlar Hile Çalışmıyor neden Admin 1 Yardımcı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...