baştakini kullanıyordum herhangi bi sorun yaşamadım şimdi buna geçtik olmuyor kapalı yüklüanti virüsü kapa oyunu ve hileyi aç kapa onlarda olmuyorsa framework yüklü mü diye bak
youtube bi bak çözümü vardırbaştakini kullanıyordum herhangi bi sorun yaşamadım şimdi buna geçtik olmuyor kapalı yüklü
Post automatically merged:
bunları yaptım zaten ben
bendede olmuştu engelleyicileri kapattım ayrıca güncelleme gelince 2 gün bekle sonra çalıştırarkaşlar giriyorum hileyi açıyoruz ne esp çalışıyor ne de diğerleri hiçbiri yardımcı olurmusunuz
tmm teşekkürlerbendede olmuştu engelleyicileri kapattım ayrıca güncelleme gelince 2 gün bekle sonra çalıştır
rica ederim iyi oyunlartmm teşekkürler
Dostum defender hariç başka bir anti virüs varsa sil yoksa çalışmıyor. ben silince çalıştıarkaşlar giriyorum hileyi açıyoruz ne esp çalışıyor ne de diğerleri hiçbiri yardımcı olurmusunuz
bende hallaldu sorun teşekkürleranti virüsü kapa oyunu ve hileyi aç kapa onlarda olmuyorsa framework yüklü mü diye bak
don't use aimbot , just use ESP and play bit legit don't go brutal your account will not get bando you may pubg banned our account with this cheat?