Uzman Üye
Merhaba, Pubg Mobile'de yeni hile ay sonunda yayınlanacak diye duydum, ay sonundan 1 gün geçti ve hayla yayınlanmadı, tahmini olarak ne zaman yayınlanacağını bilen varsa yazabilirse sevinirim.
Kimse ne zaman yayınlanacağını bilemez hocam belirli bir zamanı yok o yüzden kesin bir şeyi yok beklemekten başka da çaresi yokMerhaba, Pubg Mobile'de yeni hile ay sonunda yayınlanacak diye duydum, ay sonundan 1 gün geçti ve hayla yayınlanmadı, tahmini olarak ne zaman yayınlanacağını bilen varsa yazabilirse sevinirim.
bro, don't use the pubg mobile cheat on the main account which is easy to detectMerhaba, Pubg Mobile'de yeni hile ay sonunda yayınlanacak diye duydum, ay sonundan 1 gün geçti ve hayla yayınlanmadı, tahmini olarak ne zaman yayınlanacağını bilen varsa yazabilirse sevinirim.
hocam Zaman verilmedi diye biliyorum ki zaten öyle bir şey olsa yetkililer duyuru paylaşırMerhaba, Pubg Mobile'de yeni hile ay sonunda yayınlanacak diye duydum, ay sonundan 1 gün geçti ve hayla yayınlanmadı, tahmini olarak ne zaman yayınlanacağını bilen varsa yazabilirse sevinirim.
henuz daha belli degil beklemedeyizMerhaba, Pubg Mobile'de yeni hile ay sonunda yayınlanacak diye duydum, ay sonundan 1 gün geçti ve hayla yayınlanmadı, tahmini olarak ne zaman yayınlanacağını bilen varsa yazabilirse sevinirim.