4 Haz 2020 #1 asi olu A Onaylı Üye Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Tepki puanı 5 6 HİZMET YILI merhaba. Hile icin en iyi ayarlari soyleye bilirmisiniz? hile ve hileye uygun oyun hasiyyet ayarlari lazim. kendim cok denedim ama pek ise yaramadi ve ilave hile acildikdan sonra sizdedemi kasma oluyor? bende hile acildikdan sonra fena kasiyor
merhaba. Hile icin en iyi ayarlari soyleye bilirmisiniz? hile ve hileye uygun oyun hasiyyet ayarlari lazim. kendim cok denedim ama pek ise yaramadi ve ilave hile acildikdan sonra sizdedemi kasma oluyor? bende hile acildikdan sonra fena kasiyor
Çözüm K K keremsqs 11 Haz 2020 hile acınca kasması normal özellikler için herkesinki farklı kendine göre ayarlamalısın ama istyorsan atarım
hile acınca kasması normal özellikler için herkesinki farklı kendine göre ayarlamalısın ama istyorsan atarım
11 Haz 2020 #2 keremsqs K Seçkin Üye Katılım 11 Haz 2020 Mesajlar 309 Çözümler 3 Tepki puanı 24 Yaş 21 5 HİZMET YILI hile acınca kasması normal özellikler için herkesinki farklı kendine göre ayarlamalısın ama istyorsan atarım Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
hile acınca kasması normal özellikler için herkesinki farklı kendine göre ayarlamalısın ama istyorsan atarım
11 Haz 2020 #3 Emrul E Onaylı Üye Katılım 14 Nis 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 37 7 HİZMET YILI Evet kasma yapıyor hile açıldıktan sonra Oyla 0 Olumsuz oyla