- Yasaklandı
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra ban yemiş bulunmaktayım. Anti Ban işe yaradı mı yaramadı mı pek bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa bu dword sürümü diğerlerinden daha iyiydi. Nedenlerine gelirsek daha uzun süre oynayabilip ban yemedim. Hile menüsünde ise sadece ESP kısmı açıktı radar falan ne varsa kapalıydı. (Aimi bir kere bile açmadım şu zamana kadar aimime güvenmişimdir. ) Dwordun pek çok sürümünü kullanıp ve daha nice hileler kullanıp ban yedikten sonra, bir yazılımcı arkadaşımın konusunu açması üzerine bu konuya değinmek istiyorum.
Arkadaşım bana bir keresinde bu botların ban atmada veya hile kullananların çabuk keşfedilmesinde yararının büyük olduğunu söyledi. Benim aklıma bu yattı tabi. Bu anti ban sürümü geldiğinden beri kullanıp neredeyse bot öldürmemeye özen gösterdim.(Bana sıkana kadar o botla hiç ilişkiye girmedim. Tabi arada can sıkıntısından uzaktakini öldürmedikte değil) Ama bu ban süremi uzatmış olabilir diye düşünüyorum. Eğer hileyi kullanacaksanız bir dahakine botları öldürmemeye çalışın derim kısaca. Hileleri bulmada yardımları büyüktür derim.
Arkadaşım bana bir keresinde bu botların ban atmada veya hile kullananların çabuk keşfedilmesinde yararının büyük olduğunu söyledi. Benim aklıma bu yattı tabi. Bu anti ban sürümü geldiğinden beri kullanıp neredeyse bot öldürmemeye özen gösterdim.(Bana sıkana kadar o botla hiç ilişkiye girmedim. Tabi arada can sıkıntısından uzaktakini öldürmedikte değil) Ama bu ban süremi uzatmış olabilir diye düşünüyorum. Eğer hileyi kullanacaksanız bir dahakine botları öldürmemeye çalışın derim kısaca. Hileleri bulmada yardımları büyüktür derim.