PUBG Mobile'da Bypass ne işe yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
PUBG Mobile'da Bypass yaparsak ne oluyor? Ben bilmiyorum da yardımcı olur musunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bilgesayardayken mobil oyuncularla karşılasıyorsun diye biliyorum.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Şuan Bypass çalışır durumda değil ( Kullanmanada gerek yok bence ) Bypass pubgm de telefondan oynayan oyuncularla beraber oynamanı sağlar yani seni sanki telefondan oynuyormuş gibi telefonlarla oynayanlarla beraber oynarsın Hileli oynayacaksanda dword vip r3 beta yı öneriyorum.No recoil açmadığın sürece ve en önemlisi esp yi belli etmediğin sürece ban sıkıntısı olmaz ben 57 lvl im ban filanda yemedim.İstersende CR4CK lenmiş olan sByte Vip ide kullanabilirsin ama ben dword r3 betayı sana tavsiye ediyorum. Biraz karmaşık olmuş olabilir umarım demek istediğimi anlamışsındır.İyi Forumlar !

Memo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayardan oynuyosun ama mobildeki insanlarla oynuyosun ama ban yiyosun galiba
Video Game Yes GIF by PUBG Battlegrounds

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bilgisayar olarak giriyosun ama telefon serverlerine baglanıp telefonlarla oynuyosun yani emulator oldugun gözukmuyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass Kullanınca oyunun 10 yıllık banı sana 1 gün olarak ban atıyor bazen ban yeyeceğin halde ban bile yemeye bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bilgisayar dan oynuyon ama telefondaki oyuncular geliyo öyle bişey ban yiyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eger bılgısayardan oynayıp mocıl cıhazlarla eslesıyosan super bısey bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
emülatör mobil farketmeksizin oynayabiliyorsun karşındaki adamlarla yada arkadaşlarınla

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bypass açtığındaa sen bilgisayardan oynasan da emulator uyarısı vermiyor ve telefondan oynayan oyuncular ile oynuyorsun ki bu da sana baya avantaj sağlıyor

Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Oyun hilelerinde bypass, oyunun hileleri algılama ve engelleme sistemini atlatmak için kullanılan bir yöntemdir. Bir nevi, oyunun savunma hattını aşmak için kullanılan bir araç gibidir. Bypass'ın önemi, hilelerin tespit edilmeden kullanılmasını sağlayarak oyunculara haksız bir avantaj sağlamasından gelir. Bu sayede, oyunu normal şekilde oynayan diğer oyunculara karşı haksız bir üstünlük elde edebilirler.

Bypass çeşitli yöntemlerle yapılabilir. Oyun kodunun değiştirilmesi, bellek düzenlemeleri veya özel araçlar kullanılması bunlardan sadece birkaçıdır. Hangi yöntemin kullanılacağı, oyunun türüne, kullanılan hile programına ve oyuncunun teknik becerisine bağlıdır.

Ancak, her bypass yöntemi kusursuzdur. Oyun geliştiricileri, hileleri engellemek için sürekli olarak yeni yöntemler geliştirmekte ve hile koruma sistemlerini geliştirmektedir. Bu nedenle, bypass'ların da sürekli olarak güncellenmesi ve yeni yöntemler geliştirilmesi gerekmektedir.

Bazı durumlarda, bypass'lar oyun tarafından tespit edilebilir ve hile kullanan oyuncu banlanabilir veya hesabı askıya alınabilir. Bu nedenle, bypass kullanırken her zaman bir risk olduğunu unutmamak önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...