sağlık olsun o zman sanada geçmiş olsun yeni hesap açıcaz artıkkaldıramazsın bende az önce 3 ay yedim
yazayım bi hesabı istemeyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karabunun dönüşü yok anca talep yazıcaksın artık olursa olur olmassa gg diye bilirsin
eyvallahKaldıramazsın geçmiş olsun.
mecbur başka çare yokbanı kaldırman imkansız yeni hesap aç devam et yoluna.
onun için burdayız reis forumdaki hileler hiçbir yerde bulunmaz ve 10 numaralar senin dediğin gibi bundan sonra sadece esp açacamdostum hile her zamnan ban atar ban atmayan hile yoktur bu arada ıd ban yiyirosun kaldırılcanı pek sanmıyorum bide bu forumdaki hile 10 numara en iyisi burda
yeni hesap açarım onu unuturum artıkHaksız yere ban yediğini düşünüyorsan discord adreslerine gidip modlara itirazda bulunabilirsin eğer hileden yediysen banı 10 yıl sonra girmeyi dene
hesap silinmeden açmak istiyordum ama olmıyacak gibiFacebook ayarlarına girip hesap sıfırlama gibi birşey yapıyorlardı ama hesap siliniyodu ve facebook hesabıda sıfırlanıyordu yinede pubg mobile hack telegram gruplarına sorabilirsin bilen var o işleri
yok gene olmaz knk gene bakılır sonra perma yerHaksız yere ban yediğini düşünüyorsan discord adreslerine gidip modlara itirazda bulunabilirsin eğer hileden yediysen banı 10 yıl sonra girmeyi dene
10 yıl zaten perma gibi birşeykaldırılamaz ban
Post automatically merged:
yok gene olmaz knk gene bakılır sonra perma yer
yok ondan demedim diyelim hile açtığı belli oldu 10 yıl yedı yaklaşık 1 ay sonra araştırıyorlar gerçekten hileyse direk perma atıyor bana oldu dedi 12 sene ban yedin yaklaşık 2 ay sonra agirem bakam dedim perma yemişim ztn pugb sayfasında yazıyor knk bakabilirsin10 yıl zaten perma gibi birşeyAyrıca haksız yere ban yiyip tekrar banı açılan bir çok oyuncu var
Teşekkürler hocam bilgi içinyok ondan demedim diyelim hile açtığı belli oldu 10 yıl yedı yaklaşık 1 ay sonra araştırıyorlar gerçekten hileyse direk perma atıyor bana oldu dedi 12 sene ban yedin yaklaşık 2 ay sonra agirem bakam dedim perma yemişim ztn pugb sayfasında yazıyor knk bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?