Ekli dosyayı görüntüle 77459 Sonunda ban yedim 2 yıldır full rage oynuyorum hiç ban yememiştim Teşekkürler MemoryHackers Seviliyorsunuz 2 Yıl Banlatmadınız adamsınız xd
Not: Bunu hileyi övmek için yazdım
olum 2 yıl rage oynayıp nası ban yemedin bazılar pubg çalışıyor falan yazıyor ama plat altında full hile dolu aim yok ama wh var herkezde hevesim kaçtı burası böyleyse allah bilir as-fatih aralığı nasıldır aga legit oyna diyolar ama rage oynamayınca legitlede rank zor kasılıyor
arkadaslar arttık ban atıyor oyun sabaha kadar hesap ac 20 veya 30 mactan sonrası otomatıik ban yiyorsunuz yani boşa hesap acmayın cünki ben actım 2 hesapta ban yedi 10 yıl
arkadaslar arttık ban atıyor oyun sabaha kadar hesap ac 20 veya 30 mactan sonrası otomatıik ban yiyorsunuz yani boşa hesap acmayın cünki ben actım 2 hesapta ban yedi 10 yıl
Ak'ye 8x taktığımız o ilk sezonlarda günlük 2 hesap banlatırdım hileyle (Mevlana hack vardı o zamanlar). Memoryhackers kendini geliştirmeye devam ediyor.
10 yıl ban da asılında şöyle bişey var hesap kural ihalinden eyer 1 kere yiyosa banı destege yazdınızda açma gibi şansı oluyo ama öbür türlü 1 kere yediniz zaman açıldıktan sonra bidaha yediniz zaman isteseniz oyunda bile olmasanız bile o ban kalkmıyo sistem tarfidan hep otmatık bildirim geliyo