öyle hemen yemez zaten biraz oynayınca yiyorsun yeni hesap ile en az 1 ay kadar oynayınca belli oluryeni hesapla aımbot dahıl herseyı actım ban yemedı
uydurma be en fazla 10 yıla kadar ban atılıyor 30 sene ban diye birşey yok oyunu bilmediğin her türlü belli oluyor2032 Gene İnsaflı Olmuş Sanki30 sene ve üzeri ban yiyen bir arkadaşım vardı
![]()
olum 2 yıl rage oynayıp nası ban yemedin bazılar pubg çalışıyor falan yazıyor ama plat altında full hile dolu aim yok ama wh var herkezde hevesim kaçtı burası böyleyse allah bilir as-fatih aralığı nasıldır aga legit oyna diyolar ama rage oynamayınca legitlede rank zor kasılıyorEkli dosyayı görüntüle 77459 Sonunda ban yedim 2 yıldır full rage oynuyorum hiç ban yememiştim Teşekkürler MemoryHackers Seviliyorsunuz 2 Yıl Banlatmadınız adamsınız xd
Not: Bunu hileyi övmek için yazdım
senin oynamana bağlı çok belli edersen ban yersin özellikle izlemeyi çok belli etmiycenarkadaslar arttık ban atıyor oyun sabaha kadar hesap ac 20 veya 30 mactan sonrası otomatıik ban yiyorsunuz yani boşa hesap acmayın cünki ben actım 2 hesapta ban yedi 10 yıl