Pubg mobileden sonunda banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Maşalllllaaahh 2 yıl ne cok iyi dayanmışsın

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bugun oyuna bı gırdım 4 kısı hıleyle oynuyoduk takımdakı 3 kısı ban yemıs bende acmadım hıleyı . onlar gece oynarken yemısler suanda oynayan varmı ban yemeden ona gore bende acacayım
az önce 10 yıl yedim. hem de rütbesiz maç bittikden sonra. sadece görme açıktı ve çok dikkat ederek oynuyorum

Üye
3 HİZMET YILI
2032 Gene İnsaflı Olmuş Sanki:)30 sene ve üzeri ban yiyen bir arkadaşım vardı:D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rage oynayarak iki yıldır nasıl yemedin şaşırtıcı:D. Ben de bilgisayara kuramadım pubg mobile ı umarım ben de oynarım bi gün rage siz:D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
selam aleykum arkadaslar suanda hileyi kurup oynayan varmi arkadas az once gorme hilesinden yani RONTGEN den 10 sene ban yedi sizlerde acip oynuyormusunuz pubg mobile de ?

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 77459 Sonunda ban yedim 2 yıldır full rage oynuyorum hiç ban yememiştim Teşekkürler MemoryHackers Seviliyorsunuz 2 Yıl Banlatmadınız adamsınız xd
Not: Bunu hileyi övmek için yazdım

rage oynamasaydın keşke knk yemezdin ama hile evet uzun süreli götürüyor buda bunun bi kanıtı
dogru knk valla ben kaç yıl oldu ama tam hatırlamıyorum ama cok hile gördüm ama bunun kadar cok rahat hile görmedim ellerini saglık pubg mobile bile cok zor fark ediyor
Post automatically merged:

selam aleykum arkadaslar suanda hileyi kurup oynayan varmi arkadas az once gorme hilesinden yani RONTGEN den 10 sene ban yedi sizlerde acip oynuyormusunuz pubg mobile de ?
knk ben az önce oynadım 2 yada 3 saat oldu herengi bir sıkıntı cıkmadı

sıfır bi hesap açtım deniycem ban yiycekmi
yok ban yeme risk cok düşük oldu cok belli ama oto nişan açsan full hs atsan belki atar ama oda yeni hesap diye

Ekli dosyayı görüntüle 77459 Sonunda ban yedim 2 yıldır full rage oynuyorum hiç ban yememiştim Teşekkürler MemoryHackers Seviliyorsunuz 2 Yıl Banlatmadınız adamsınız xd
Not: Bunu hileyi övmek için yazdım
ama cok zevk almişsın belli oluyor hee birde bunuda söyleyım reis rank kasmak iyi deyil haber edeyim

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka hep öyle oluyor başta kullanıyosun sorun yok falan diyosun ben fatihe çıkarım falan uzun süre kullanıyosun sonra birden bire ban yiyosun banada öyle oldu :D

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka banada oldu üc kere fahti oluyordum yayıncıları cok 1vs4 attım oldu sonra ban vermedı sonra arap yayıncıya denk geldım onlarıda aldım sonra hesap incelenmeye gitti sabah haberim oldu

Üye
3 HİZMET YILI
knk keske cok bellı etmeden oynasaydın banlanmazdın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bişi sorucam ban yemeden once boyle legit oynamayı fln bıraktın öylemi yedin
yok full rage oynadım 2 yıl boyunca

Bugun oyuna bı gırdım 4 kısı hıleyle oynuyoduk takımdakı 3 kısı ban yemıs bende acmadım hıleyı . onlar gece oynarken yemısler suanda oynayan varmı ban yemeden ona gore bende acacayım
herhalde auto ban gelmeye başladı hileye yoksa full ragede bile 2 yıldır ban atmadı bana

2 yılı geçti bende bu ay ban yerim heralde oyuna habire ufak tefek günc. geliyo
auto ban geldi herhalde hileye reis ya

geçmiş olsun dostum yüz ifadeni merak etmedim değil :D
yüz ifadem baya sırıtmıştım gülmüştüm fln hesaba pek üzülmedim baya güzel anılarım oldu 2 yıl full ragenin getirdiği onlar adına sevindim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka geçmiş olsun ama bence hileyle oynarsan çok belli etme o zaman çok bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...