Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunuzun cevabı, benim son bilgim olan Ocak 2022 tarihine dayanmaktadır ve bu nedenle daha güncel bir durumu yansıtmayabilir. PUBG Mobile'ın devam edip etmediği veya devam etme olasılığı, oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan Krafton'un alınan kararlar, güncellemeler ve oyunun popülerliği gibi birçok faktöre bağlıdır.
Ocak 2022 itibariyle PUBG Mobile, birçok bölgede popülerliğini koruyordu, ancak oyun endüstrisindeki dinamikler hızla değişebilir. Yeni oyunlar piyasaya sürülebilir, rekabet artabilir veya oyunun geliştirilmesi konusunda değişiklikler olabilir.
En güncel bilgileri almak için PUBG Mobile'ın resmi sosyal medya hesaplarını, resmi web sitesini veya geliştirici Krafton'un açıklamalarını kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, oyun haberleri ve güncellemeleri için oyun endüstrisi haber kaynaklarını da takip etmek faydalı olabilir.
bence pubgm gibi bir mobile oyunu pek yakında gelmez en az 3 yılı daha var ama belli de olmaz telefon piyasası çok büyüdü telefonlar çok iyi performans verebiliyor yakında çok güzel oyunlar gelicek gibi hem mobile tarafta güzel bir çok oyuna ücretsiz ulaşabiliyoruz buda avantaj
Valla bana soracak olursan asla biteceğini sanmıyorum. Oyuncu sayısı bir hayli azalmış ama bunlar ne yapar ne eder büyük bi güncellemeyle eski halini alırlar bence