PUBG Mobile'ın devri artık bitiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bana göre çoktan bitti popülerliği azaldı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sorunuzun cevabı, benim son bilgim olan Ocak 2022 tarihine dayanmaktadır ve bu nedenle daha güncel bir durumu yansıtmayabilir. PUBG Mobile'ın devam edip etmediği veya devam etme olasılığı, oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan Krafton'un alınan kararlar, güncellemeler ve oyunun popülerliği gibi birçok faktöre bağlıdır.

Ocak 2022 itibariyle PUBG Mobile, birçok bölgede popülerliğini koruyordu, ancak oyun endüstrisindeki dinamikler hızla değişebilir. Yeni oyunlar piyasaya sürülebilir, rekabet artabilir veya oyunun geliştirilmesi konusunda değişiklikler olabilir.

En güncel bilgileri almak için PUBG Mobile'ın resmi sosyal medya hesaplarını, resmi web sitesini veya geliştirici Krafton'un açıklamalarını kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, oyun haberleri ve güncellemeleri için oyun endüstrisi haber kaynaklarını da takip etmek faydalı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bence pubgm gibi bir mobile oyunu pek yakında gelmez en az 3 yılı daha var ama belli de olmaz telefon piyasası çok büyüdü telefonlar çok iyi performans verebiliyor yakında çok güzel oyunlar gelicek gibi hem mobile tarafta güzel bir çok oyuna ücretsiz ulaşabiliyoruz buda avantaj

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence biter çünkü hepsi boka sardı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
biteli çooook oldu dostum gereksiz güncellemeler ile oyunu bitirdiler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
max 1 2 sene ömrü kaldı oyunun iyice garip garip güncellemeler getirmeye başladılar cocuk oyununa cevirdiler oynanicak halde degil artık oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mobil de çok fazla alternatifi olan bir oyun olmadığı için battleground oyun oynamak isteyenlerin her türlü tercihi oluyor

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çoktan bitti bile normal oyunda o kadar fazla bot oluşmaya başladı ki normal oyuncu denk gelmez oldu

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka tabii ki eskisi kadar yok ama biteceğini de sanmıyorum

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence bitti bile eski zevki yok rank atlamak bile cok kolaylaşmış önceden günlerimizi verirdik taç olmak için şimdi 2 oyun atıyorsun as oluyorsun

Sıradan Birisi
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
bitmesi mümkün olmayan bir serüven

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valla bana soracak olursan asla biteceğini sanmıyorum. Oyuncu sayısı bir hayli azalmış ama bunlar ne yapar ne eder büyük bi güncellemeyle eski halini alırlar bence :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Her şeyin bir sonu vardır oyun 2025 e kalmaz biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...